Animés kitérőt tesz a Tomb Raider a Netflixen

Újabb videojátékos címet húzott be a Netflix, a tegnapi bejelentés szerint a streamingszolgáltásra egy animesorozat érkezik majd a Tomb Raider alapján. Már azt is tudjuk, hogy mikor játszódik az adaptáció története.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
#5: A Trigger és a KyoAni magától is tud jót csinálni. Attól, hogy megtámogatja őket a Netflix egy kis jennel (pl előre felvásárolja a stream jogokat) még nem lesznek a műveik Netflix animék.
#6
#1: Óccsó.
Fel lehet pumpálni vele a kínálatot, sokkal olcsóbb, mint egy nyugati rajzfilm vagy normális minőségű 3d-s cucc.
#5
#1: Nem tudom, hallottál már a Violet Evergardenről? Tudom, hogy semmitmondó kis fika japán stúdió műve és soha senki nem látta még, de ezért csak úgy emlékeztetnélek rá...
Mellesleg Japánban baromi erős a Netflix anime fronton is. Sokkal nagyobb és szélesebb a kínálata a helyi népnek, mint például nekünk. Persze a legtöbb licencelt, de akad azért saját gyártmányból is zseniális, mint például az új Trigger animék vagy a hihetetlenül zseniális Great Pretender. https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Netflix_original_anime
#4
#3: Persze, próbálkozik, de eddig a Bakin kívül semmi sem sült el igazán jól, de az első (harmadik?) évada annak is sántított még sok rossz minőségű CGI-vel.

Akadékoskodóknak, nem szerintem még a Devilman sem lett jó. Masaaki egyszerűen nem volt jó választás rendezőnek ehhez a franchise-hoz.
#3
YanezModerátor
#1: Castlevania?
#2
a filmektol rosszabb ugysem lesz
a castlevania is eleg jo lett szerintem szoval en bizakodo vagyok
#1
A Netflix-nek annyi köze van az animékhez mint Sztálinnak az emberi jogokhoz kb.