Launch traileren a The Medium

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 28.
  • Videó
Link másolása
Mától játszható a Bloober Team legújabb horrorjátéka, a The Medium, amelyben párhuzamosan fedezhetjük fel a mi valóságunkat és egy szellemvilágot. Hangolódjunk rá a launch trailerrel!

A The Medium PC-re és Xbox Series X-re jelent meg, és Xbox Game Pass-előfizetéssel is játszható. A launch trailer röviden elvezet minket a sztori kiindulópontjáig, emellett pedig a játék soundtrackjéből is ad egy kis ízelítőt - érdekesség, hogy ezen nem csak a Bloober bejáratott zeneszerzője, Arkadiusz Reikowski dolgozott, hanem a Silent Hillről ismert Akira Yamaoka is. (A zenei aláfestés tegnap óta a Spotify-on is meghallgatható.)

8.
8.
crytek
#6: Fraps? Uh leragadtál a kőkorban :)

capframeX (az megy ms game pass cumok alatt is) frapsnál jobb szerintem
7.
7.
Őrnagy
#6: Mi?? Te úgy nekiállsz játszani, hogy nem tudod előre, mennyi lesz az fps? Ilyen igénytelen vagy? Ilyet én még nem is hallottam! :)
Irónia off
6.
6.
#5: Hát a fraps nem jelenik meg, a game bar meg nem írja ki az fps-t, úgyhogy max videót tudnék felvenni és framecount-ot nyomatni. De nem fogok, mert jó ehelyett csak játszani is :)
5.
5.
crytek
#4: Nekem nincs vga-m ezek netes beszámolok. De itt a teszt hogy teljesít pl 3080-al

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/the-medium-ray-tracing-dlss-benchmarks/
4.
4.
#3: R 2600+2080 OC + full rotty grafika + ray tracing @1440p = fixed 60 fps (V-Sync). Nem tudom milyen procid van, de a 3070-eden lesz kb 100 fps, ha nem állítod meg valahol.

De amúgy nem tudom, hogy ez milyen oktalanság újabban, hogy valaki megvesz egy 3090-et, felcsapja a felbontást 100K-ba, DLSS off, meg az összes létező mindent + 16x MSAA-t rákapcsolja, utána meg szar a játék, mert 17 fps... ezeknek pont nem való PC. Ezek az új kártyák is max csak 4K-ra jók, bekapcsolt rt mellett ott is csak 30 fps-re.
3.
3.
crytek
Gépigénye egy trágya néztem yton vidokaz 3090-el 17 fps meg ilyenek maxon... az kemény.
2.
2.
Kipróbáltam tegnap este egy másfél órára és nekem tetszik. Nem olyan a hangulat, mint ebben a trailerben, hanem kicsit Silent Hill-esebb. Nem kifejezetten nehéz, vagy irgalmatlanul agyalós a cucc, így minden ott van a közelben, vagy messziről látszik, mit kell csinálni. Kicsit olyannak tűnik, ami vagy végig mutatni fogja a megoldásokat, vagy éppen a nő mondja majd be. Eddig csak előre lehetett menni és a legkomplexebb térkép a kezdő lakás volt, mert abban van egy L alakú előszoba és kb 4 helység. Egyelőre az az érzésem, hogy itt nem lesz olyan, hogy egy nagy házban több emeleten szabadon mászkálunk és közben különböző fejtörőkre gyúrunk, mert vagy a szürke, vagy a sárga világban akadály lesz, amin nem lehet átmenni. Abszolút békés, egyszerű és lineáris játéknak néz ki, de a grafika, zene és hangulat viszont nagyon szuper. Új nvidia drivert érdemes előtte tenni, különben a hotelben lesznek villogó felületek bekapcsolt ray tracing mellett.
1.
1.
shorty123
Ha a jàték is olyan jö mint a trailer akkor nem lesz gond
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...