Egyesítenék a Tomb Raider-idővonalakat a készítők

A Crystal Dynamics már javában dolgozik a Tomb Raider-sorozat jövőjén, és bár egy darabig ne várjunk bejelentést tőlük, azt már most elárulták a srácok: a jövőben egyesítenék a klasszikus sorozat és a rebootolt trilógia idővonalait.

Idén ünnepli a huszonötödik születésnapját a Tomb Raider-sorozat, a Crystal Dynamics pedig a teljes évet a jubileumnak szenteli majd: különféle közösségi események, múltidézés és még meglepetések is várják a rajongókat 2021-ben.

Az évfordulót beharangozó videóban Will Kerslake direktor is megszólalt, és talán ő szolgált a legérdekesebb mondanivalóval: mint mondta, míg a 2013-ban rebootolt trilógia Lara Croft eredettörténetét mesélte el, a klasszikus sorozat egy már tapasztaltabb, magabiztosabb kalandort szerepeltetett, a jövőben viszont olyan történeteket szeretnének elmesélni, amelyek egyszerre építenek a Core Design és a Crystal Dynamics játékaira, és "azon dolgoznak, hogy egyesítsék a különböző idővonalakat".

A rossz hír az, hogy a közeljövőben még nem igazán számíthatunk bejelentésre tőlük, de ez nem meglepő, elvégre alig pár hónappal ezelőtt került boltokba a legutóbbi munkájuk, a Marvel's Avengers.

A huszonötödik születésnap apropóján egyébként egy Tomb Raider-animesorozat is készül a Netflixre.

5 komment - szólj hozzá!