Egyesítenék a Tomb Raider-idővonalakat a készítők

A Crystal Dynamics már javában dolgozik a Tomb Raider-sorozat jövőjén, és bár egy darabig ne várjunk bejelentést tőlük, azt már most elárulták a srácok: a jövőben egyesítenék a klasszikus sorozat és a rebootolt trilógia idővonalait.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#5
#4: Vagy akarcsak a mumiak vagy Torso boss. Vagy Natla. Hiaba volt jo az Anniversary, Art design-ba nagyon gyenge volt. Vicc volt ahogy a mumiak es pl Natla kinezett. Torso-rol nem is beszelve.
#4
#3: A régi TR 1-ben T-Rex is volt meg kisebb gyilkos dínók egy pálya erejéig. Az mi lenne egy mai megvalósítással?
#3
Az mondjuk nem lenne rossz, ha a jövőbeli részekben néha-néha megidéznék a klasszikus epizódokat.
#2
Na mi van Kawa, előzménytrilógia volt? :)

Az ilyen örök sorozatoknál szerintem csak jót tesz, ha vannak benne időnként nagyobb szünetek. A játéknak is jót tesz és a játékosnak is. Nekem mind a 3 új rész bejött, de az a játékmechanika már mindent megmutatott magából a végére és a harmadik részre már nem lehetett jobban fokozni, hogy milyen barlangokban, meg milyen szakadékok fölött kell ugrálni. Nagyon szerettem full hard-on lopakodni és a lövöldözés sem volt olyan rossz, viszont a végére ezekkel is telítődtem. A Shadow-ban 6 hónap szünetet tartottam olyan módon, hogy tényleg csak akkor kattintottam rá legközelebb, amikor tényleg volt hozzá kedvem. Pedig marha jó az a rész is, de a végére aztán tényleg teljesen kijátszottam magam az új Tomb Raiderrel. Jöhetne valami új formula pár éven belül, arra viszont simán vevő lennék.
#1
Nem hogy felujitottak volna a 2-3 at es nem Anime szarsaggal baszakodnanak