Tölthető az Immortals: Fenyx Rising demója

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 29.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap befutott az Immortals: Fenyx Rising első letölthető tartalma, emellett pedig megkaptuk a játék demóját is - ha eddig vacilláltál a vásárlással, nem is találnál jobb segítséget a döntéshez!

Az Immortals: Fenyx Rising jó játék lett, de nem lepődnénk meg, ha az év végi hajtásban elkerülte volna a figyelmeteket - még szerencse, hogy tegnap az összes érintett platformra befutott a játék demója, így eldönthetitek, érdemes-e pótolni!

És ez még nem minden: a rajongók figyelmébe ajánljuk az első DLC-t, az A New Godot, amelyben az alapjáték eseményei után járunk, hősünknek pedig változatos kihívások teljesítésével kell bizonyítania a rátermettségét az istenek előtt.

A három nagy kiegészítőt magába foglaló szezonbérletről itt írtunk bővebben.

6.
6.
#5: És emellett sem vagyok biztos benne, hogy a so called BG&E2-nek a világon bármiféle köze is lesz hozzá, mert abból valami Star Citizen 2 lesz(?) inkább...
5.
5.
zoe9
Kicsit gáz, hogy ubifos képes egy ilyen játékot csak úgy előhúzni a kalapból, de a Beyond Good and Evil 2-re 14 éve várunk. Kitoltam a demot. Ez a csaj akár Jade is lehetett volna. Jó kis hack'n'slash.
4.
4.
KopyAti
Ez egy kib...szott jó játék! 70 órám van eddig benne, s még nem vagyok a végén. Azt most jön a dlc (letöltve) is. Yikes!
3.
3.
csongor1996
#2: Én nem is értem mit akart ezzel. Miért baj az, ha kiadnak egy demót az eladások növeléséhez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...