Hitman 3 - mit hoz a jövő?

  • Írta: szlav
  • 2021. január 30.
  • Letöltés
Link másolása
Az előző két epizód precedensét figyelembe véve nem túl meglepő, hogy a Hitman 3 sem marad megjelenés utáni extra tartalmak nélkül, úgy tűnik azonban, hogy az IO Interactive csavar egyet az eddigi formulán.

Az IO Interactive már teljes gőzzel dolgozik a James Bond-játékán, de ez nem jelenti azt, hogy a 47-es ügynök a háttérbe szorulna. A Hitman 3 óriási siker volt, így csak természetes, hogy a trilógiát lezáró darab is kap még egy-két extra nyalánkságot, a kopasz bérgyilkos története azonban a jelenlegi formájában véget ért, ezt pedig a később érkező DLC-k sem hazudtolják meg.

A játék vezető producere, Forest Swartout Large a The Gamer szerkesztői előtt erősítette meg a meg az extra tartalmak érkezését, de azt is elárulta, hogy ezúttal nem új pályákban kell gondolkodnunk. A 2016-os reboot és a két évvel később érkező folytatás teret adott a köztes sztorifejezeteknek, a Hitman 3 azonban inkább a már meglévő helyszínekkel operál majd. Itt pedig a trilógia összes pályájára gondolhatunk, melyeket teljesen megújult, alaposan átalakított formában tehetnek izgalmasabbá a később érkező kiegészítések. Ami pedig a tényleges folytatást illeti: a csapat ezen a fronton sem tétlenkedik, biztosak lehetünk benne, hogy az álruhás hóhér valamilyen formában visszatér majd.

A következő hónapok sorát természetesen nem maradunk időszakos kihívások nélkül sem, hiszen a Hitman 3-ban is visszatér majd az előző részek nagy sikerű játékmódja, az Elusive Target. Ezek a rövid ideig elérhető, általában különleges eszközöket jutalmazó missziók új célpontokkal teszik változatosabbá a Hitman-játékok világát, de roppant óvatosnak kell lennünk, hiszen csak egyetlen alkalmunk lehet a küldetés teljesítésére.

2.
2.
Other World Zoly nem a legnagyobb gamer ember és kifejezetten idegesítő. De erről a játékról szóló kritikáját szerintem mindenkinek ajánlom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...