Apex Legends - lássuk, mit tud Fuse!

  • Írta: szlav
  • 2021. január 30.
  • Videó
Link másolása
Már csak napok kérdése, hogy elinduljon az Apex Legends nyolcadik szezonja, vele együtt pedig megérkezzen Fuse, akinél mindig van egy-két extra gránát. A legfrissebb előzetes bemutatja az robbanékony bajkeverő képességeit.

Az elmúlt hetekben többször is láthattuk már az Apex Legends legújabb bajnokát: Fuse először a saját trailerében, később pedig a nyolcadik szezon felvezetőjében köszönt be. Mivel azonban már csak napok vannak hátra az új frissítés érkezéséig, eljött az ideje, hogy közelebbről is megismerkedjünk az új játszható karakter képességeivel.

És ahogy azt a mellékelt előzetesben is láthatjuk, Walter "Fuse" Fitzroy csakis a tűzijáték közepén érzi igazán jól magát. A bajszos ausztrál mindig tarthat magánál egy extra gránátot, ráadásul az átlagosnál jóval messzebbre hajíthatja azokat. Ha azonban ez sem elég, akkor a zárt területeken lófráló ellenfeleket a Knuckle Cluster minirobbanásaival teheti harcképtelenné, a Wally névre keresztelt rakétavetőjével pedig tűzfüggönyt emelhet a rosszakarói köré.

Az Apex Legends nyolcadik szezonja február 2-án élesedik, így Fuse is ekkor lesz először játszható.

1.
1.
JohnSpartan
Nah ma meglátjuk mi fán terem az új karakter és az új szezon. Minden esetre bizakodó vagyok az új karakterrel szemben a làtottak alapján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...