Másfél óra a Resident Evil Re:Verse társaságában

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 31.
  • Videó
Link másolása
Meglehetősen hosszú gameplay felvétel került fel a YouTube-ra a Resident Evil Re:Verse-ről, a Village mellé érkező multis vadhajtást most több mint 90 percen keresztül nézhetjük akció közben.

Habár a Resident Evil-széria általában az egyjátékos kampányairól ismeretes, a Capcom újra és újra megpróbálja a többjátékos módot is beépíteni a horrorjáték egyes epizódjaiba valamilyen formában. Pontosan ezért az idén májusban érkező Resident Evil: Village  - a Resident Evil 3 remake-jéhez hasonlóan - saját multiplayer spin-offot fog kapni a Re:Verse képében.

A Re:Verse-nek már nagyban zajlik a bétatesztje, amiből nemrég egy 90 perces videó is felkerült a népszerű videómegosztó oldalra. A felvételen láthatjuk, ahogy a hatfős deathmatch játékmódban egymás levadászása mellett a vírusminták gyűjtögetése is kiemelt feladatunk lesz majd. Ez utóbbi azért is fontos, mert ha kilőnek minket, akkor nem egyszerűen kiesünk, hanem szörnyeteggé változunk, és az általunk birtokolt vírusminták határozzák meg, hogy milyen erős monstrumként térünk vissza az élők soraiba.

5.
5.
GAMEROD
Ismét egy kötelező gagyi darab. Nem múlhat el két év anélkül hogy ne lepnének meg ilyen tákolmányokkal is.
3.
3.
Anti4730
#2: Hat azert sokan nem igy gondoljak, koztuk en is, es nagyon latnek vegre egy normalis tps nezetu resident evilt, mercenaries jatekmoddal. Nekem a harmadik remake is nagykn bejott, csak kurva rovid volt. Szoval remelem nem csal ezt az fps vonalat nyomatjak tovabb, es visszahozzak a merceneraies jatekmodokat.
2.
2.
C4rbon
Én nem értem miért nem lehet elengedni végre ezt a Resident Evil-t. Voltak nagyon jó részei, melyek meghatározóak voltak. De mostanra nagyon elfáradt. És pláne ez a PVP...... lassan már battel royal is lesz belőle.
1.
1.
Daniel21
1 percen át tekergettem a képsorok között, de alig sikerült felfognom a látottakat... xD

Resident Evil Operation Raccoon City - 2.0
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...