Brit toplista: visszatért az Animal Crossing

Amilyen nagy lendülettel érkezett a Hitman 3, olyan gyorsan el is tűnt a brit eladási toplista élmezőnyéből. Helyreállt a megszokott rend, élen a tavalyi év egyik legnagyobb befutójával, az Animal Crossing: New Horizonsszal.

A Hitman 3 az előző héten könnyedén elcsente a brit toplista aranyérmét, a legutóbbi számlálással azonban csupán a tizenegyedik helyre fért fel a vonalkódos bérgyilkos. A helyére azok az ismerős favoritok kerültek, amik egész évben remekül produkálnak a dobozos eladások frontján. Ilyen például az Animal Crossing: New Horizons vagy a Mario Kart 8 Deluxe, melyek heti eladásai hiába csökkentek 12 százalékot, mégsem találtak méltó konkurenciára.

Már megszokhattuk, hogy remekül teljesítenek a briteknél a Switch-exkluzívok, de nem lepődhetünk meg azon sem, hogy az aktuális Call of Duty és a Grand Theft Auto V is erősen tartja magát - mindkét játék 2 százalékot javított a múltheti eladásokhoz képest. Érdemes azonban megemlíteni, hogy a FIFA 21 ezúttal majdnem lecsúszott a tízes listáról - ritkán látunk ilyet a focis játéktól.

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. Call of Duty: Black Ops - Cold War
  4. Grand Theft Auto V
  5. Spider-Man: Miles Morales
  6. Minecraft (Switch)
  7. Ring Fit Adventure
  8. Just Dance 2021
  9. Super Mario 3D All-Stars
  10. FIFA 21
2 komment - szólj hozzá!