Hamarosan indul a 2021-es BlizzConline

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 2.
  • Rendezvény
Link másolása
A koronavírus miatt tavaly elmaradt a hagyományos BlizzCon, helyette pedig valamivel később, online kerül megrendezésre az esemény, amit mindenki ingyenesen követhet majd. Most egy friss előzetessel jelentkezett a show.

Idén már a harmincadik gyertyáját teheti fel a tortájára a Blizzard Entertainment, ami 2021-et már nem hagyja BlizzCon nélkül, csak éppen a helyzetre való tekintettel online vizekre kormányozza az eseményt. A február 19-én és február 20-án megrendezésre kerülő BlizzConline-t teljes egészében ingyen lehet majd követni.

Habár az új előzetes konkrét címeket nem említ, a Diablo IV, illetve az Overwatch 2 felbukkanása már most előre borítékolható, és az sem kizárt, hogy hivatalosan is bemutatkozik a Diablo II remake-je. Valószínűleg a cég az összes eddigi játékának szentel majd valamennyi műsoridőt, egyedül a StarCraft-rajongóknak nem szabad magas elvárásokkal beülnie a showra, hiszen a StarCraft II fejlesztését nemrég leállították.

Természetesen a bejelentések mellett ezúttal is lesznek fejlesztői beszélgetések, cosplay- és rajzversenyek, valamint egyéb, kifejezetten a rajongóknak szóló tartalmak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...