Mozgásban a Mass Effect: Legendary Edition

Pontos megjelenési dátummal és egy mozgalmas előzetessel jelentkezett a Mass Effect: Legendary Edition. Megtudhattuk azt is, hogy milyen újdonságokat tartalmaz majd a teljes trilógiát felújító csomag.
  • Írta: szlav

Kommentek

#37
#36: Steamen kapsz 10%-ot, ha megvan a ME3.
#36
Femshep 4 prezident! Minden végigjátszásom, minden részben kizárólag Femshep + leszbikus szál ! Probléma ? Nincs ? Helyes ! :P

A zene nekem nagyon nem adja, semmit nem ad vissza a hangulatból... A régi ikonikus me theme jobban adta volna... Mindegy!

A játék olyan amilíyen... DE KELL! Drága! De még mennyire! Pláne, hogy PC-n mind megvan és semmi kedvezmény ?! BSSZÁKMEG! Akkor is kell...
#35
Évek óta mondom nekik, hogy remastereljék és vigyék a pénzem. De most nagyon örülök, hogy csak most jön, mert így már az új konzolokra is lőni tudnak vele. FemSheppel a full trilógia életem élménye. Jó lesz újra elmerülni ebben a világban.
#34
Nekem a legelső végigjátszáson kívül mindig Femshep volt. Nekem speciel a nővel forrt össze a Shepard név, ezért is örültem, hogy a 3 borítóját ki lehet fordítani és úgy a csaj van rajta.
#33
Nekem ezek megvannak és ráadásul már kétszer is. Ez a kiadás hidegen hagy, az 1-re is csak youtube-on leszek kíváncsi, ugyanis annyiszor végigvittem, köztük rongy nehéz fokon is hogy szerintem már legközelebb is megbírkózok vele. Modolgatni meg amúgy is szeretek és még egy játékot sem rontott el egy jó grafikai mod.

Akinek kimaradt, annak viszont bőven ajánlható a trilógia minden DLC-vel együtt, de nézzetek utána, hogy melyiket mikor érdemes csinálni. Pl az Arrival a 2-höz és a Bring Down the Sky az 1-hez akkor jönnek ki jól pacing szempontjából, ha a kampány után vannak játszva.
#32
#30: hagyjuk már...akár tetszik, akár nem a FemShep népszerűbb( én is mindkét végigjátszásomat férfival vittem, mert egyszerűen jobban tetszett a VA hangja) és ugye meg akarták mutatni hogy néz ki a karaktermodell. Liara meg valószínűleg a legtöbbett választott románc opció, tehát kiválasztották a nyerő kombinációt. a Bio játékaival kapcsolatban a BG 2től kezdve kampányoltak a homoszexuális románc opcióért( ugye a felújított verzióba a Beamdog tett is), ami a Mass Effect-tig tartott hogy implementálják. azóta meg ugye mindegyik játékukban megjelenik (mondjuk nem tudom hogy képes bárki az ME3-as Cortez-t románcolni, mert egy meglehősen semmilyen karakter).
ezt meg csak úgy belinkelem mert böngészés közben ráakadtam és megmosolyogtattot:
https://groups.google.com/g/alt.games.baldurs-gate/c/IIaPcDxC7mU
#30
Tudom, hogy a játék része, de a trailerből a leszbikus interracial csók nem maradhatott ki, és a sorozat ikonikus karaktere, a férfi Shepard sehol
#28
#24: Sörösló legyek ha értem hogy ebből trailerből hogy tudtál az optimalizációra következtetni... hibába , van akinek nagyon jó szeme van. ;)
#27
#26: Hagy sírjanak csak... francot érdekli hogy nem tetszik nekik. Szerintem a grafika mai napig megálja a helyét még akkor is ha nem nyultak volna hozzá.
#25
Ez annak lesz igazán jó, annak fogja megérni, aki nem szeret modokkal pepecselni. Meglepően korrekt grafikát lehet velük kihozni az első részből is, és a Mako vagy a liftezés gondjain is tudnak segíteni.

Ettől függetlenül vonzó pakk lesz ez így egyben, főleg azoknak akik nem játszottak eddig a játékkal, vagy ha játszottak is, nem modolnak.
#24
#1: Egyébként a grafika tényleg nem felel meg a technikai elvárásoknak. Ezek a modellek legalább 2010 körüli színvonalúak. Első blikkre nem sikerült optimalizálni a játékot
#23
#16: Ez tök jogos szerintem. Én például nem játszottam vele de várom ezt a verziót.
#22
#19: AZ újra eladás trendje már vagy 6-7 éve zajlik. Tiszta profit. Tisztelet a kivételnek aki ingyen odaadja a felújított verziókat mert erre is akad példa szép számmal
#21
Hab
Ahogy én olvastam az első résznél kicsit a játékmenetbe is belepiszkáltak. Jobb fedezékrendszer, a fegyverek hangja és a társak irányítása. Őszintén szólva engem csak az első rész érdekel, mert messze az a legjobb a trilógiából.

#9: szerintem se az Andromeda, se a Dragon Age: Inquisition nem volt rossz, mégha igazán kiemelkedőnek se mondanám. Utóbbinál a páncél dizájntól mai napig kiver a víz, mintha valami divattervező rakta volna össze őket... 1-2 van ami jobban néz ki.
#20
Zseniális pakk! Végre befejezhetem majd a trilogiát! Az ára meg pár hónap alatt úgy is lemegy és majd akkor rácsapok.
#19
Remélem ez a "current-gen" nem arról fog szólni, hogy minden régi játékot felhúznak 4K-ra, és újból lehúzzák érte a zsetont.
Eddig ez a gen már az elején csalódás, bízom benne, hogy ez változni fog, és nem lesznek megint "half-gen"-es konzolok, nagyon úgy érzem birkának nézik az embereket eme tekintetben.
#18
Nekem meg van minden rész lemezesen. Én kihagyom a megvásárlást, de ha bekerul majd EA Playbe ps-en, akkor elő fizetek arra és kitolom még egyszer.