Odateszi magát a februári PlayStation Now

Februárban hat címmel is gazdagabb lesz a Sony előfizetéses szolgáltatása. Pankrátorok, öntudatra ébredt androidok, az Apokalipszis lovasai és kis rémálmok várják, hogy szórakoztassanak minket.
  • Írta: gorien

Kommentek

#8
#7: Ha megint előfizetsz, akkor tolhatod újra. De csak akkor ha akkor “megvetted”. Erre nincs mód utólag. De gondolom ez természetes.
#7
#6: Ha utána újra fizetek akkor tolhatom a régebbieket, vagy elvesznek?
#6
#4: Ha nem fizeted nem tudsz játszani a korábban PS Plus keretein belül megvásárolt játékokkal.
#5
#2: Black ops 3 is volt már ingyen ha jól emlékszem.
#4
#1: Nem kell elszomorodni. Meg miért? Egyrészt előbb játszottál vele, másrészt támogattad a készítőit. Ez a PS Plus is, ha nem tévedek egy havidíjas szolgáltatás, de ha azt esetleg nem fizetnéd tovább, attól neked még mindig megvan a játék és ugyan úgy tudsz vele játszani. Az olyan helyeken meg, mint a PS Now és az Xbox Game Pass jönnek-mennek a játékok akkor is, ha örökre elő vagy fizetve és ott meg pláne jó, ha megvan egy olyan cím, amit még elő fogunk venni.
#3
#2: Elég sok a közös cím,de általában fordítva szokott lenni, előbb jön Nowba aztán plusba.
#2
Nem volt már a detroit PS plus cím? Valahonnan határozottan erre emlékszem
#1
Ez jó. Először elszomorodtam hogy ps plus-ba kereül a Detroit mikor már megvettem. Aztán megörültem hogy legalább kapunk Little Nightmares-t amivel szemezek egy ideje végül kiderült hogy ez ps now. :) Na iszom egy kávét. :)