Márciusban érkezik a switches Apex Legends

  • Írta: gorien
  • 2021. február 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Nem kell már sokat várnunk az Apex Legends tavaly bejelentett Switch-portjára. A nyolcadik szezon kezdését ugyan lekéste, de egy hónap múlva már be is fut, bónuszokkal biztosítva, hogy a switches játékosok ne legyenek lemaradva.

Tegnap elindult az Apex Legends legújabb, nyolcadik szezonja, ami egyúttal meg is cáfolta azokat a pletykákat, miszerint ezzel együtt a játék Nintendo Switchre készült átirata is megjelenik. A tavaly belebegtetett switches port azonban nem merült feledésbe, sőt nem is kell olyan sokat várnunk rá: a Respawn bejelentette, hogy március 9-én érkezik.

Chad Grenier, a játék direktora a bejegyzésben megköszöni a segítséget a Panic Buttonnek, mondván, hogy hatalmas teljesítmény a játék átportolása a hibridkonzolra, ami ugyanúgy a teljes Apex Legends-élményt fogja nyújtani.

A battle royale egyből crossplay-jel élesedik majd, a switches játékosoknak azonban nem kell amiatt aggódniuk, hogy le lesznek maradva a szezont már egy hónapja nyúzó társaiktól: a Battle Pass első harminc szintjét egyből feloldják nekik, sőt az első két hétben kétszeres sebességgel fogják gyűjteni a tapasztalati pontot. Hamarosan még többet árulnak el a Switch-változatról.

Addig is az Apex Legends játszható PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

1.
1.
Meglátom ezt a képet, mindig azt hiszem, hogy Angry Joe. De ha már youtubereket raknak be, akkor benyomhatnák az Other World Zolyt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...