Destiny 2 - jövő héten kezdődik az új szezon

  • Írta: gorien
  • 2021. február 3.
  • Letöltés
Link másolása
Közeleg a szezonváltás a Destinyben. A tizenharmadik szezon vadonatúj fegyvereket és egy játékmódot is hoz, valamint folytatja a Beyond Lighttal megkezdett történetet is, amiben a Cabal erői ellen küzdünk.

Tavaly a Beyond Light érkezésével új történet vette kezdetét a Destiny 2-ben, amelynek hamarosan köszönthetjük is a következő fejezetét, amint befut a Season of the Chosen. A játék tizenharmadik szezonja február 9-én veszi kezdetét, és egészen május 11-ig tart majd, és újra a Cabal erőit ereszti ránk, akiket már Caiatl császárnő vezet.

Bőven számíthatunk újdonságra, amelyek közül néhányat tavaly már belengetett a Bungie, de most roadmapen is láthatjuk, mire mikor számítsunk. Huszonöt vadonatúj fegyverrel leszünk gazdagabbak, köztük egy különleges íjjal, és új páncélzatot is kapunk. Két Strike visszatér a Destiny első részéből, érkezik egy új is Proving Grounds néven, a szezon Battlegroundján pedig harmadmagunkkal eshetünk neki Caiatl kiválasztott bajnokainak.

A Destiny PC-n, Stadián, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is játszható.

6.
6.
drat576
Szerintem a Forsakenig nagyon jó volt, fura mód mikor a Bungie független lett és jött a Free-to-Play butaság, meg a fizetős szezonok nagyon ellaposodott az egész, a Shadowkeepet megvettem, játszottam is vele még egy nagyot, aztán kb nekem a játékot 2019 legvégén elvágták, azóta még egyszer tavaly benéztem, a Beyond Lightot meg nem vettem meg. És úgy érzem jól döntöttem, hogy nem volt részemről pre-perchuse és vártam a tesztekkel, mert állítólag nagyon tartalmatlan lett, úgyh nekem innentől ennyi volt. Kicsit gáz, hogy az Acti-Blizz alatt jobb volt a játék, de hátha ezt kifejti nekem valaki okosabb.
5.
5.
Amikor ingyenes lett, akkor megnéztem és tök úgy kezdődött, mint ha egy játék lenne.
4.
4.
Aanash
Hát a franc se tudja.
Már nincs meg az a varázsa mint az első rèsznek, mondjuk az hangulatban, meg úgy mindenben jobb volt.
Az is igaz hogy az online játèkokat csak módjával èrdemes játszani ès akkor nagy baj nincs.
Az viszont már bènaság hogy újfent a kabalokkal kell szenvedni.
Annak is jobban örültem volna ha mondjuk a D1-es frakciókat hozzák vissza azokkal a felszerelèsekkel.
Nem szabad sokat várni, ès akkor nem èr csalódás èn azt mondom.
Az a guardian games meg èrdekesen hangzik.
3.
3.
markoci555
#1: akkor azt hiszem jól csinálom a többéves kihagyásokkal :D
visszanézek majd megint hogy a Forsaken után mi jött, valami Holdas cucc már volt mikor abbahagytam
rohadtul nem érdekel a multi része meg a szezonok, a single történet nagyon bejött
2.
2.
BockÚr
#1: Wow-al is ugyanez a probléma undorito ez a hozzáállás.. destiny igazábol engem ott vesztett el hogy free to play lett
1.
1.
Gaboo77
Nagyon szerettem ezt a játékot, de már az utóbbi időben nem csinlnak mást, csak egy kb. 3 órás sztorivonalat feldrabolnak 12 hónapnyi adagra, amiért közel 20-30.000 Ft-ot fizethetsz a végére. A köztes időt meg lélektelen, unalmas és túlnyújtott grindolással töltik meg. Kár érte...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...