Galaxisokat pusztíthatunk a Stellaris DLC-jében

  • Írta: szlav
  • 2021. február 5.
  • Letöltés
Link másolása
Nagyobb kitérőt tesz a sötét oldal felé a Paradox űrbéli 4X-játéka, a Stellaris. A Nemesis névre keresztelt expanzióban bolygó- vagy éppen galaxispusztító fegyverekre tehetünk szert, így rettegésben tartva az ellenfeleinket.

Mint bármelyik tisztességes 4X-játékban, a Stellaris grandiózus űrkalandjában is úgy terelgethetjük a csillagok közt az intergalaktikus civilizációnkat, ahogy csak a kedvünk tartja. Lehetünk gyorsan terjeszkedő kolonizálók, békés együttműködésre törekvő diplomaták, de véreskezű hadurak is, akik csakis mások leigázásáért élnek. Elsősorban az utóbbi játékstílusnak kedvez a Nemesis néven futó expanzió, amely pusztító szuperfegyvereket ad a játékosok kezébe.

Mivel a fenti előzetesen kívül egyelőre nem sok információ érkezett a kiegészítőről, nem lehetünk benne biztosak, hogy pontosan hogyan funkcionálnak ezek a bolygópusztítók, az azonban biztos, hogy azok nem csak teljes galaxisok megsemmisítésére lesznek alkalmasak, de arra is, hogy folyamatosan sakkban tartsuk az opponenseinket. Az előzetes alapján úgy tűnik, hogy a szuperfegyvereket váratlanul is bevethetjük majd, ezzel pedig az egész koncepció jókorát csavarhat a többjátékos meccseken, ahol a diplomácia és az ármánykodás sokszor mindennél fontosabb.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...