Négymillió példánynál jár a Beat Saber

  • Írta: szlav
  • 2021. február 5.
  • Biznisz
Link másolása
Fénykardokkal ritmusra vagdalózni remek edzés, ráadásul borzasztóan szórakoztató. Erről tanúskodik az a tény is, hogy az elmúlt egy év alatt megduplázódott a Beat Saber játékosainak száma.

VR-játék lévén hatványozottan szép teljesítmény, hogy a Beat Saber mára több mint négymillió eladott példánnyal büszkélkedhet, legyen szó a PS VR-os, a HTC Vive-os vagy az oculusos változatról. A népszerű ritmusjátékot eddig is okkal nevezhettük a virtuális platformok egyik legsikeresebb húzócímének, 2020-ban azonban különösen nagyot futott a program, hiszen egy évvel ezelőtt még csupán feleennyi ember lóbálta a fénykardokat.

Nem csak az alapjáték eladásai, de a hozzá letölthető extra zenecsomagok is remekül teljesítettek. A Twitteren közzétett adatok szerint mára több mint 40 millió számot vásároltak a játékosok. Mivel egy zeneszám átlagosan 2 euróba kerül, a tízes csomagok pedig általában 13 eurós áron kerülnek a digitális piactérre, bátran kijelenthetjük, hogy nem elhanyagolható az innen befolyó összeg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...