Észvesztő Skate gameplay videó érkezett

  • Írta: tjames
  • 2007. április 18.
  • Hír
Link másolása
Eddig csak interjúkat és egy nyúlfarknyi renderelt szösszenetet láthattunk az EA új deszkás TH klón játékából, ám most itt az első teljes értékű gameplay trailer!
Eddig csak interjúkat és egy nyúlfarknyi renderelt szösszenetet láthattunk az EA új deszkás TH klón játékából, ám most itt az első teljes értékű gameplay trailer!


A látvány nagyon meggyőző! Egyetlen negatívumként azt vettem észre hirtelen, hogy ha ez igazi gameplay, akkor tényleg ilyen üres és lakatlan lesz a város? Az elég gázos lenne... mindegesetre animációban, grafikában maga mögé kényszeríti a piacon eddig egyeduralkodó Tony Hawk-ot.
7.
7.
logoffmeister
Hát én is remélem, hogy még azért fejlesztenek rajta, mondjuk a kihaltságon. De amúgy tetszik. Nincs benne annyi irreális trükk, mint mondjuk a THAW-ben(pl. falonfutás, oszlopon pörgés stb.).
6.
6.
fojesz
Nekem tetszik. A hanghatások nagyon odatesznek, nekem nagyon bejön - már ezért ki fogom próbálni. Egyébként szerintem egyik TH-játék sem volt színesebb - bár az is tény, hogy összefüggő pályát itt még nem láttunk.
5.
5.
FNorberto
Télleg nincs hangulata a cucc-nak.Remélem még sokat fejlődik külömben nagy bukta lesz.
4.
4.
Hycker
hát igen igen csatlakozok az elöttem szolokhoz tényleg elég üres a pálya :s A trükkökröl meg annyit hogy remélem nem lesznek benne LEHETETLEN trükkök és nem az impossible -ről beszélek... bár ebben a videoban is volt egy elég mokás trükk... nem tom hogy lehet 7lépcső+korlát magas nollie frontside bigspint csinálni back boardslide-al...

[OFF]"mindegesetre"[/OFF]
3.
3.
huszti
sehol kocsi, semmi...üres pálya, idegesítő.

egyik animból a másik animba átmenve hibák (lásd, olli, csúszás)

amúgy ha raknak bele embereket, és nem lesz ilyen jobbról balról felülról alulról nézetes jó lesz...
2.
2.
Daks
ezt még a videó alatt hallható zúzós nurock zene sem dobja fel. a csoka olyan ,mintha lassitott felvetelbe mozogna, korulotte minden halott. ha ilyen lesz akkor halalra fogjuk magunkat unni
1.
1.
SanAndriska
Hát télleg elég lakatlan a terep.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...