Szeptemberben érkezik az új Resident Evil-film

Kiadós huszonötödik születésnapnak néz elébe a Resident Evil-sorozat, elvégre a legújabb élőszereplős film is idén debütálhat majd - és ha minden jól megy, talán már a mozikban.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
#21: Megszerkezteném mert most látom hogy nehezen érthető és hibás amit írtam, de hát ugye nem tudom.
#21
#19: Értem amit mondasz és Feingillával egyet is értek. DE! A tököm tele van hogy lusták kitalálni egy eredeti színesbőrű (vagy tök más etnikumu) karaktert, helyette mindig egy már meglévő jelen esetben kb. 30 éve megírt és kedvelt karaktert kell a kamu diverzitás jegyében. Erre a filmre elsősorban a játék rajongói lesznek kíváncsiak akiket már a castinggal felcsesznek. Legalábbis engem elnézést attól akit nem zavar nem akarok más nevében beszélni.
#20
#18: Nah,hát Weskert még se lehet lecserélni egy szolisra...:)
#18
Végig néztem a színészeket és naná hogy lecserélnek egy klasszikus karaktert (akinek a lore szerint az etnikuma japán és francia) feketére.
#15
#14: Az első Halálfutam (IMDB 6,4) a maga műfajában szerintem egész jó volt. Legalábbis egyszeri kikapcsolódásnak mindenképp.
#13
#8: Who the fuck is Alice? Nem kell bele. Anderson még egy Mario filmbe is a feleségét rakná főszereplőnek. Elég volt belőlük.
#12
Törölt felhasználó
#11: Nekem tetszett a 47 elso resze, de hat nem egyforma az izlesunk ;-)
#10
Törölt felhasználó
#3: Az elso 47 meters eleg jo capas volt, sztem bizakodhatsz, hogy legalabb tudja mi a horror...bar Anderson is tudta meg az Event Horizonnal ;-)) aztan mi lett belole!
#8
Hol van Milla Jovovich? Hol van?! Ha ő nem szerepel benne meg se nézem a filmet! Ez olyan mintha kivennéd Vin Dieselt a halálos iramból! Milla kötelező színésznő a filmben!
#7
#5: Én is csak Milla Jovovich-t ismerem az egész cikkből, meg a rezidentes neveket. Most megnéztem, hogy ki lesz Wesker: jól van, azt még látásból sem ismerem :)
#6
Nem elmaradottság, csak telik az idő, a régiek elmennek, aztán jönnek az újak.
#5
YanezModerátor
Csak én vagyok annyira elmaradva, hogy név után egyik színészt sem ismerem?
#4
#3: Dehogynem : lesznek a filmben cicik.