Hitman 3 - jó hírt kaptak az előző rész PC-s rajongói

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 6.
  • Hír
Link másolása
Az IO Interactive ígérete szerint még ebben a hónap megoldják, hogy a PC-s játékosok fizetés nélkül importálhassák a Hitman 2 tartalmait az új részbe. Az egyelőre nem részletezett megoldás jelenleg is tesztelés alatt áll.

Noha a Hitman 3 saját jogán is remek játékká vált, fontos funkciója, hogy importálhatjuk bele az előző részek pályáit, és így hiánytalan tartalom mellett élvezhetjük a 47-es ügynök legutóbbi kalandjait. Ez a lehetőség értelemszerűen ingyen van azoknak, akik már megvásárolták a korábbi részeket - üröm az örömben, hogy a gyakorlatban ez egyelőre csak a konzolos verziókra igaz.

PC-n ugyanis alaposan bekavart a képletbe, hogy a Hitman 3 Epic Games Store-exkluzív, a Hitman 2 pedig kizárólag a Steamen érhető el, így az előd tartalmait jelenleg csak és kizárólag játékon belüli vásárlással érhetik el a rajongók, hiába csücsül ott a Steam-könyvtárukban a program. Ez így nyilván nem igazán jó, szerencsére azonban belátta ezt az IO Interactive is, és már a megjelenés környékén leszögezte, hogy "a következő hetekben" megoldja a problémát.

Azóta eltelt bő két hét, a javítás pedig sehol, a minap azonban a fejlesztők igyekeztek megnyugtatni mindenkit, hogy az továbbra is készül, jelenleg pedig tesztelés alatt áll, a céljuk ugyanis az, hogy minden szempontból hibátlanul működjön. A becsléseik szerint a frissítés legkésőbb február végéig befut majd, és ezzel pontot tehetnek az ügy végére.

Az IO Interactive egyébként épp a napokban vázolta fel azt is, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a Hitman 3 játékosai ebben a hónapban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...