Final Fantasy XIV - közeleg a PS5-ös bétateszt

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 7.
  • Korai verzió
Link másolása
Izgalmas híreket kaptak a Final Fantasy XIV rajongói a hétvégére: a Square Enix bejelentette, hogy hamarosan kezdetét veszi a PlayStation 5-ös kiadás nyílt bétatesztje, és bemutatkozott a legújabb kiegészítő is.

Április 13-án rajtol a Final Fantasy XIV PlayStation 5-re szánt kiadásának nyílt bétatesztje: a next-gen verzió jobb framerate-et, gyorsabb töltési időt és magasabb, 4K-s felbontást ígér a PlayStation 4-es változathoz képest. A portra ingyenesen frissíthetnek az előző generációs játék tulajdonosai, de a próbaverzió egyébként is elérhető lesz mindenki számára - a rajtra valamikor a bétatesztet követően kerül sor.

Ezzel párhuzamosan bemutatkozott az MMORPG legújabb kiegészítője, az Endwalker is - ez idén ősszel futhat be PC-re, PS4-re és PS5-re is. Az Endwalker pontot tesz a 2013-as A Realm Rebornban indult sztorivonal végére, kalandjaink pedig Hydaelyn távoli régióiba vezetnek, és még a holdra is ellátogathatunk majd.

A Square Enix szerint az Endwalker egy új korszakot jelent a Final Fantasy XIV pályafutásában, új kasztokat (köztük az új healert, a Sage-et), területeket (így például Radz-at-Han városát), 90-esre emelt szintsapkát, a harcrendszeren eszközölt finomhangolásokat és új kihívásokat ígér. A kiegészítőben a Final Fantasy X-ből ismerős Anima tör majd borsot az orrunk alá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...