Minecraft Dungeons - a Netherbe visz az új DLC

  • Írta: gorien
  • 2021. február 9.
  • Letöltés
Link másolása
Még ebben a hónapban megjelenik a Minecraft Dungeons következő DLC-je, ami a Flames of the Nether címet viseli, sejthető hát, hogy mi áll a középpontjában. Ezzel együtt egy ingyenes frissítést is kapunk majd, ami az endgame-et dobja fel.

A mára 10 millió játékosnál járó Minecraft Dungeons tavaly télen kezdte meg második szezonbérletét a Howling Peak kiegészítővel, azt azonban már akkor megígérték a készítők, hogy három további DLC-t is tartalmazni fog a csomag. A következőnek hamarosan eljön az ideje: február 24-én a Minecraft univerzumának alvilágába, a Netherbe ruccanhatunk ki hat küldetés erejéig.

A fizetős DLC mellett azonban egy ingyenes frissítést is kapunk, a fejlesztők szerint az eddigi legambiciózusabbat. Ez újfajta küldetéstípust hoz magával Ancient Hunts néven, amelyek procedurálisan generált, endgame-kalandok lesznek. A küldetések teljesítése és az ősi mobok legyőzése lesz az egyetlen módja a Glided tárgyak megszerzésének, ráadásul aranyat is gyűjthetünk, amit a piglin kereskedőknél verhetünk el.

A Minecraft Dungeons PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re és Nintendo Switchre jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...