E3 2021: Lesz idén E3, de digitálisan

  • Írta: gorien
  • 2021. február 9.
  • Rendezvény
Link másolása
A tavalyi E3 a koronavírus-járvány áldozata lett, de az ESA eltökélt, hogy idén nyáron már megtartsa a rendezvényt. Igaz, a hagyományos út továbbra sem járható, ezért a műsor digitális lesz.

Tavaly márciusban a kezdeti reménykedés ellenére az Electronic Software Association úgy döntött, lefújja az E3-at a koronavírus-járvány miatt. Végül központosított digitális rendezvény sem volt helyette, a különböző kiadók és videojátékipari szereplők ilyen-olyan streamekkel pótolták a saját bejelentéseiket. A VGC által megszerzett és az ESA által megerősített tervek szerint idén már lesz digitális E3.


Az online esemény a tavaly bejelentett június 15. és 17. közötti időintervallumban lesz, amely prezentációkat, valamint kisebb játékkészítők és médiapartnerek streamjeit fogja tartalmazni, plusz a tervek szerint a játékdemókról sem kell lemondanunk. Az ESA jelenleg gőzerővel dolgozik azon, hogy az E3-at digitális rendezvénnyé alakítsa, kiadókkal és fejlesztőkkel tárggyal, hamarosan pedig a részleteket is elkezdi megosztani a publikummal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...