Jamie Lee Curtis is szerepel a Borderlands-filmben

Újabb névvel bővült a Borderlands-mozi színészgárdája: a Collider hivatalos forrásból származó értesülései szerint Jamie Lee Curtis is szerepet kapott a looter-shooter adaptációjában.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#4
#3: Hát, Hanry Cavillnek emlékeim szerint eléggé örültek az emberek.

De itt nem erről van szó. A két színésznő cirka egy huszassal idősebb, mint a karakterek, akiket játszanak, az egy színész meg egy tipikus comic relief sidekick, aki alkatilag alkalmatlan más karakterre. Itt meg konkrétan a csapat vezetőjét fogja játszani. Rolan a Borderland játékok kevés komoly karaktere közül az egyik, erre Kevin Hartra osztják a szerepet.
#3
#2: Hu de emlékszem még a köpködésre amikor bejelentették hogy Heath Ledger lesz Joker. Meg amikor a Witcher sorozatban Hanry Cavill lesz Geralt, aki amúgy a legjobb a sorozatban. :)
#2
Szóval a harmincas, maximum a koránál fiatalabbnak látszó kora negyvenes Lilithet az ötven fölötti Cate Blanchett játsza, a magas, izmos, mélyhangú, karizmatikus Rolandot a töpszli, visító hangú Kevin Hart, és a legfeljebb negyven közepén járó Tannist a hatvanas Jamie Lee Curtis. Mesés szereposztás, mondhatom :/ Remélem Gaige meg Judi Dench lesz.
#1
Mi van? Ezek szerint alaposan átdolgozzák Tannis-t, mert ez a színésznő korban kicsit sem passzol az eddig megismert karakterhez.