Grand Theft Auto V - megvan a 140 millió

A Take-Two is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, ebből tudtuk meg többek között, hogy mára több mint 140 millió példányt szállított le a kiadó a Grand Theft Auto V-ből.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
Inkabb a 6.reszt jelentenek be vegre...

Yanez:
Kozepesnel sajnos semmivel nem jobb a sztorija. 1x vegignyomtam eleg is volt...
#13
#12: Nem kell nekem fiók. Nekem majd a játék kell steam-re
#12
#8: Ha gondolod kölcsönadom a fiókom
#11
#4: Ő ilyen kis önérzetes fillérbaszó, nem mindegy, hogy ki adja :D
#10
YanezModerátor
#9: Első 20-30 perc után nem csoda. Az nem is GTA. Utána indul a buli. Bár mondjuk a sztori már az elejétől kezd érdekes lenni, úgyhogy, ha jól vágod az angolt vagy a magyar feliratot, akkor minden adva van a felhőtlen szórakozáshoz.
#9
#1: Volt PS Now-n is, toltam vagy 20 percet aztán ment az uninstall.
#8
#7: Nyugalom már csak évek kérdése és steam 4.99 euro lesz. Akkor kártyazsetonból beszerzem..Most ugyis csak a Series X megy pc-n leszarom 1-2 évig
#7
A világ kihalt a covid tarol és minden bizonytalan, de egy biztos, hogy crytek még, mindig nem jutott hozzá a játékhoz. "2023-ból visszatekintve."
#6
Mikor jön a gta6 kedves Rockstar azt mondjátok már?!
#4
#2: Epicen ingyen volt amúgy
#3
The Outer Worlds nagyon bejött nekem és amikor kint lesz hozzá minden, újra kéne játszanom :) Remélem lesz második része is és nagyon komoly lesz. Bejött ez a perk-flaw rendszer, hogy amikor többször elhullasz ugyan attól felkínálja, hogy okés ellenállób leszel örökre a dolog ellen, amiben meghaltál, de akkor mondjuk örökre mínusz 1 Int, vagy valami. De az is érdekes easter egg volt, hogy ha full tompa emberrel mentél és még nyomattad is hozzá az állatot, akkor a végső helyszín előtt bele lehetett ugrasztani a hajótokat a helyi napba és akkor úgy volt vége a játéknak, hogy kinyúvasztottad magatokat és lement hozzá a stáblista is. XD
#2
#1: Egy játék következő részét azzal a céllal hozzák ki mindig amikor az előző már gyak. kutyát nem érdekel és nem hoz pénzt...Nos ez többet hoz máig mint sok más mostani megjelenés..Szóval messze az a GTA 6 :)
Előbb akciózzák le végre értelmes árra mert venném már végre
#1
Ingyenes volt Epic Storeban, szóval nem is csoda. Illetve már 3 konzol generáción keresztül feji a Rockstar ezt a tehenet. Tényleg ideje lenne már a GTA6nak.