Így fest majd Joker a Justice League-ben

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Korábban pletykaszinten már hallottunk róla, hogy Jared Leto Jokere is visszatérhet a Justice League: Synder Cutban, a mai napon pedig ezt hivatalosan is megerősítették, méghozzá két, a karakterről készült fotóval.

Nagyon furcsa érzés, hogy bár a Justice League-et jóformán alig tudtam végigülni, a Snyder Cutot kifejezetten várom, amire csak ráerősítenek az olyan húzások, mint az, hogy a rendező még Jared Leto Jokerét is visszahozza az újravágott, bővített verzió kedvéért. Erről korábban pletykaszinten már hallottunk, ma pedig hivatalosan is megerősítést nyert a dolog, miután a Vanity Fair két fotót is hozott a karakterről.

A képek alapján Joker jócskán megváltozott a Suicide Squad óta, sokkal erősebb a sminkje, hosszú a haja, és egy darab tetoválás sem látszik rajta - amiből persze vastagon kiveszi a részét a műtősruhája. Már csak az a kérdés, hogy mi lett a pimpelt fogsorával, de nem kizárt, hogy erre majd csak március 18-án, a film HBO GO-n is esedékes premierje után kapunk választ - vagy szerencsénk lesz, és már a következő, február 14-re ígért trailerben is felbukkan a karakter.

Snyder egyébként a Vanity Fairnek azt is elárulta, hogy miként jön Joker a képbe az újravágott filmben, ez viszont spoiler, szóval csak saját felelősségre olvassatok tovább az alábbi kép után!

Joker azt követően szerepel majd egy jelenetben, hogy Darkseid leigázta a Földet. Mindez persze csak Batman látomása, tulajdonképpen egy figyelmeztetés azzal kapcsolatban, hogy mi történik majd, ha az Igazság Ligája elbukik, és nem tudja megállítani a főgonoszt. Joker természetesen él és virul ebben a rémálomban, a jelenet során pedig lényegében kielemzi a hőst, vagyis Batmanről beszél majd Batmannek.

Snyder elmondása szerint a rajongók mindenképpen megérdemelték ezt a kis kitekintést, mert bár a DCEU-ban mindkét karakter létezett, nem igazán néztek szembe egymással korábban. A jelenet során egyébként Robin halála is szóba jön majd.

2.
2.
Nate Hope
Rendesen széthájpolják, aztán a filmben szerepel majd 5 percet...
1.
1.
Hab
Suicide Squad-ban borzalmasan nézett ki szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...