The Callisto Protocol - a Skybound is besegít

  • Írta: szlav
  • 2021. február 10.
  • Biznisz
Link másolása
A Dead Space szellemi örököseként emlegetett The Callisto Protocol újabb támogatóra lelt, mégpedig a The Walking Dead mögött álló Skybound Entertainment képében. Elképzelhető, hogy nem csak játékként elevenedik meg a félelmetes világ.

A Striking Distance Studios horrorjátékának első előzetese mély nyomot hagyott bennünk, de úgy tűnik, hogy a PUBG univerzumát bővítő koncepció a The Walking Dead atyjának is megtetszett. Robert Kirkman vállalata, a Skybound Entertainment ugyanis betársult a Dead Space-veteránokból álló csapathoz, hogy kiadóként a nemzetközi piacon segítsék meg a The Callisto Protocolt.

A The Walking Dead multimédiás sikereiért felelős vállalat természetesen videojátékos vonatkozásban is ismerős lehet, hiszen a Skybound Entertainment alatt futó Skybound Games vette át a Telltale szériáját. Habár Clementine kalandjait talán túlzás lenne kimondottan horrornak nevezni, némi átfedést azért itt is fellelhetünk.

Úgy tűnik azonban, hogy a Skyboundnak a kiadói munkálatokon felül nem az a célja, hogy beleszóljon a Striking Distance munkájába, de elképzelhető, hogy a támogatásukkal más irányba is elnyúlhat a The Callisto Protocol. A fejlesztőcsapat feje, Glen Schofield elárulta, hogy a Skybound Entertainment segítségével akár a videojátékok világán túl is életre kaphat ambiciózus projekt.

A The Callisto Protocol egyébként 2022-ben várható PC-re és konzolokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...