The Division 2 - sok új tartalomra számíthatunk még

  • Írta: szlav
  • 2021. február 10.
  • Hír
Link másolása
A The Division 2 ügynökei már két éve tapossák Washington és New York utcáit, de ez közel sem jelenti azt, hogy véget ér a harc. Habár a Massive csapata egy új Star Wars-játékon dolgozik, nem hagyják cserben az előző játékukat sem.

Miután kiderült, hogy a Ubisoft gyeplője alatt munkáló Massive Entertainment egy eddig meg nem nevezett Star Wars-játékon (no meg egy Avatar-adaptáción) dolgozik, okkal eshettek aggodalomba a The Division 2 játékosai. A népszerű lövölde már két évre elegendő extra tartalmat tudhat maga mögött, és mivel a stúdió fókusza egyértelműen az új, nagy kaliberű projektekre terelődik, felmerülhet a kérdés: miféle támogatást kap innentől a The Division 2?

Nos, a válasz meglepően pozitív. Yves Guillemot, a Ubisoft CEO-ja a vállalat legutóbbi pénzügyi tájékoztatója során elmondta ugyanis, hogy a Massive (a nevéhez méltóan) egy jókora fejlesztőstúdió, amely ráadásul számos további csapattal is összedolgozik, így nem jelenthet számukra problémát a kihívás. Guillemot végül hozzátette, hogy nem csupán idén, de jövőre is számíthatunk még újdonságokra a The Division 2-ben.

Mindez természetesen elég ködös ígéret, hiszen nem mindegy, hogy kisebb skincsomagokra és apró időszakos kihívásokra, vagy esetleg olyan nagy expanziókra gondol az úriember, mint a Warlords of New York. Reménykedjünk benne, hogy az utóbbi lesz a nyerő!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...