Premierdátumot kapott a Sonic, a sündisznó 2

  • Írta: gorien
  • 2021. február 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Sonic tavaly februárban robogott be a mozikba, és úgy tűnik, nem is lassít le. A film folytatásának forgatása hamarosan kezdődik, és már azt is tudjuk, mikor várhatjuk vissza a mozitermekbe a villámgyors, kék sündisznót.

A Paramount először felháborodást keltő Sonic, a sündisznója a kisebb digitális újraszabás után egy tisztességesen teljesítő családi filmmé avanzsált. Nem is csoda, hogy a mozipremier után nem sokkal már be is jelentették a folytatás készítését, aminek a forgatása hamarosan kezdetét veszi. A Paramount azonban nem várt tovább, leleplezte a folytatás címét és a várható premierdátumot is.

Persze azt már megtanultuk az elmúlt évben, hogy a filmpremierekkel óvatosan kell bánni, hiszen bármelyik percben módosulhatnak, de ha nem jön közbe semmi, akkor 2022. április 8-án beülhetünk a moziba Sonic (és immár Tails) újabb kalandjára. A folytatás történetéről semmit nem tudunk még, de az biztosra vehető, hogy James Marsden, Jim Carrey és Tika Sumpter is visszatér.

Nem ez az egyetlen Sonic-adaptáció, amit várhatunk jövőre. A Netflix jelenleg egy animációs sorozaton dolgozik, ami a Sonic Prime címet viseli.

2.
2.
Őrnagy
Örülök, hogy Jim is visszatért.
1.
1.
godach
A tavalyi évben nekem ez is marhára tetszett és bármennyire hihetetlen, a Dóra a felfedező feldolgozása is. Igazán jókat kacagtam rajta a "kölkökkel". :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...