Borderlands 3 - felfedték a Director's Cutot

  • Írta: gorien
  • 2021. február 10.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb epizóddal jelentkezett a The Borderlands Show. Ebben többek között leleplezték a tavaszra ígért Director's Cut kiadást, de emellé is tartogattak még további jó híreket.

Ősszel a Gearbox bejelentette a Borderlands 3 legfrissebb szezonbérletét, amely a játék két bővített kiadását, a Designer's Cutot, valamint a Director's Cutot tartalmazza. Utóbbit leplezték le most a The Borderlands Show legújabb adásában: ez többek között napi és heti küldetéseket, új sztoriküldetéseket és kulisszák mögötti anyagokat (bakiparádét, concept artokat) is tartalmazni fog.

Az egyik fontos bővítés egy vadonatúj raid boss, aki a Pandorán található, és mindeddig zárt ajtó mögött várta a játékosokat – ezt csak a fő történeti szál teljesítése után nyithatjuk ki, és minden alkalommal 500 eridiumba kerül. A Director's Cut megjelenésére március 18-ig kell várni.

Egy másik jó hír, amit megosztottak a stream alatt, hogy a Telltale-féle Tales from the Borderlands visszatér a digitális boltokba. A Tales from the Borderlands azon játékok között volt, amelyek a Telltale csődje után eltűntek a polcokról, de február 17-től újra kapható lesz PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is. Egyetlen változás lesz az eredeti kiadáshoz képest: az epizódok végén többé nem látjuk a döntési statisztikákat, azaz hogy a játékosbázis hol milyen opciót választott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...