Megvannak a The Last of Us-sorozat főszereplői

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Ma reggelre kiderült, hogy kik játszhatják majd el a várva-várt The Last of Us-sorozat főszereplőit: a hivatalos bejelentés szerint Ellie és Joel szerepére is egy egykori Trónok harca-színészt választott az HBO.

Elsőként a The Hollywood Reporter, majd a Deadline szállította a The Last of Us-sorozat szereplőválogatásáról szóló híreket - ezeket utóbb hivatalos csatornákon keresztül is megerősítették. Eszerint Ellie-t Bella Ramsey, a Trónok harca Lyanna Mormontja alakítja, míg Joel szerepébe Pedro Pascal bújik - őt a Trónok harca mellett a The Mandalorian kapcsán is ismerhetitek.

Érdekesség, hogy annak idején a The Last of Us-film apropóján szintén egy Trónok harca-sztár, Maisie Williams neve merült fel, de ennek már közel hét éve, ráadásul magát a mozivászonra készülő projektet is elengedték a sorozat kedvéért. A napokban egy másik pletyka is felröppent, de ez is alaptalannak bizonyult: azt lehetett hallani, hogy a True Detective harmadik évadának főszereplője, Mahershala Ali lehet esélyes Joel szerepére.

Az előzetes hírek szerint a sorozatot a Csernobilról ismertté vált Craig Mazin jegyzi, míg az első epizódot Kantemir Balagov rendezi, és az ígéretek alapján az adaptáció igyekszik minél hűbb maradni az alapanyagul szolgáló első játékhoz.

21.
21.
20.
20.
SLi
#19: arra gondoltam hogy röhejes lenne ha a lassan 40 éves színész játszaná a gyerek karaktert
19.
19.
godach
#18: Játszottál a játékkal?
Mert nagyjából ilyen korosztályra raknám a szereplőket :D
18.
18.
SLi
#13: szerintem nagyobb akadály hogy elliot már közel van a 40-hez, ellie meg kb 14 éves
17.
17.
godach
Igazából, nem mondom hogy nem fogja (hasraütök) 1000 ember megnézni a játék miatt, de egy ilyen HBOGO-nál a felhasználók 10%-a gamer. Szóval ha nem egyezik, nem marad hű az eredetihez de csak a 70%-ot hozza, akkor is sikeres lesz. Ami, egyébként nem is baj.
16.
16.
patka21991
Én úgy gondolom, attól, hogy valszeg megkeresték őket a szereppel, ugyan úgy volt casting, ahol meg kellett győzniük a producereket. Szóval szerintem rajtuk nem fog múlni.
És így talán maradt elég pénz jó forgatókönyv irókra, rendezőkre, látvány tervezőkre, stb. és kapunk egy minden szempontból jó sorozatot. :)
15.
15.
kopic
Hat nem tudom, de egyaltalan nem tudom PP-t elkepzelni Joel szerepeben, de majd meglatjuk.. Karl Urban (eleg hitelesen jatszotta a meggyotort szerepet The Boys-ban), vagy Hugh Jackman-nak (Logan miatt) adtam volna a szerepet...

Ellie-t eljatsszo csaj meg total nem passzol hozza....
14.
14.
Viktor_The_Best
Ez a Pedro Pascal elmegy Joel karaktetének, de az nő egyáltalán nem hasonlít Elli-re. Miért nem olyat választanak aki hasonlít a játék beli Elli-re???!
13.
13.
Nate Hope
#12: Page-re illett volna a szerep, de miután perelte a Naughty Dog-ot Ellie karakterének kinézete miatt, szerintem szóba sem jött az alkotóknál.
12.
12.
Ps fanboy
Hugh Jackman és Elen.alias Elliot Page lett volna a tökéletes páros minden szempontból.
11.
11.
ABorealis27
A sci-fi magyar címe A lelőhely, 2018-as.
10.
10.
ABorealis27
Remek casting. Pascal karizmatikus, és jó színész. A lányt a GoT-ban bírtam, van egy egyénisége :).

A Prospect című - egyébként kiváló - retró (vagyis porszívós :D) scifiben már volt Pascalnak egy ilyesmi 'felnőtt-épp csak megismert tinédzser' viszonyra épülő mozija, az nagyon jól sikerült. Feszült, hangulatos, izgalmas film, ajánlom mindenkinek.

Az biztos,hogy nem várom kevésbé ezután sem a sorozatot :).
9.
9.
JohnSpartan
#8: A GoT-ban elég sok szerepet ki lehetett osztani a sorozat sajátossága miatt, de itt főszereplőkről van szó és nem fér bele a kisérletezgetés. Vagy mégis...
Eggyik színészt sem tartottam kiemelkedőnek a GoT-ban... de majd meglájuk! Ennek ellenére sok sikert nekik!
8.
8.
br1Koo
Hát Pedro Pascal-nak fel kell kapnia egy 10-12 kilót a szerephez, a kiscsaj helyett viszont találhattak volna valaki mást. Ahogy a GoT-ban is adtak lehetőséget a színészkedésben kezdő fiataloknak, itt is tehettek volna egy kísérletet arra hogy Ellie-sebb csajszit találjanak.
7.
7.
csoki0619
Pedro Pascal-t nem féltem, nagyon tehetséges színész. A Mandalorian-ban az ő sisak nélküli jelenetei voltak a legerősebbek.
A kiscsajról nem tudom mit gondoljak. A Trónok harcában nekem tesztett, viszont most láttam a His Dark Materials 2. évadában, ott annyira nem alakított nagyot. Majd meglátjuk.
4.
4.
Slik
a witcher szerepeben sem tudta senki elkepzelni cavillt megis jo valasztas volt
biztos tudjak kit miert osztanak be az adott karakterre
2.
2.
JohnSpartan
Kicsit jobban is megerőltethették volna magukat... vagy mondhatnám úgy is hogy jobban a zsebükbe nyúlhattak volna a producerek. Eléggé fapados lett annak ellenére hogy milyen nevek merültek fel.
1.
1.
xSHx
Tökéletes választás úgy sem lett volna, megfelelő meg több is, így én elégedett vagyok ezzel a szereposztással is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...