Úgy néz ki, Switchre tart a Republic Commando

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 11.
  • Pletyka
Link másolása
Adatbányászok szerint jó eséllyel a Star Wars: Republic Commando is megkapja az "Aspyr-kezelést", és Nintendo Switchen is tiszteletét teszi majd a nagy népszerűségnek örvendő lövölde.

A Star Wars: Republic Commando még 2005-ben jelent meg PC-re és Xboxra, és nagy népszerűségnek örvend a rajongók körében: az általános konszenzus szerint mind a taktikai lövölde, mind pedig a főszereplői nagyobb figyelmet érdemelnének a Lucasfilmtől.

Noha arról továbbra sincs hír, hogy elkészülhet-e a játék várva-várt folytatása, úgy tűnik, hogy legalább újabb platformokat meghódíthat magának: egy adatbányász szerint jó esély van rá, hogy Nintendo Switchre is megjelenik majd az anyag, méghozzá sok más régebbi Star Wars-címhez hasonlóan az Aspyr gondozásában.

Ez persze nem feltétlenül jelent sok jót, hiszen a Star Wars: Episode I - Racer esete is példázza, hogy a fejlesztőcég a lehető legegyszerűbb portokban gondolkodik, amelyeknek így is megkéri az árát, viszont legalább megkapjuk a lehetőséget arra, hogy a Nintendo hibrid konzolján is belevessük magunkat a klónháborúba. Hivatalos megerősítés még nincs egyelőre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...