Íme, a Raya és az utolsó sárkány nemzetközi trailere

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Amikor már azt hittük, hogy nem kapunk friss előzetest a Raya és az utolsó sárkányhoz, akkor a Disney nemes egyszerűséggel ránk cáfolt egy újabb közel két és fél perces trailerrel.

Tévedtem, amikor három nappal ezelőtt arról írtam, hogy nagy valószínűséggel befutott a Raya és az utolsó sárkány "launch trailere", ugyanis most érkezett egy újabb előzetes, ami majdnem másodpercre ugyanolyan hosszú lett, mint a film első nagy kedvcsinálója.

Az új nemzetközi előzetes ismét felvázolja az animációs mese szinopszisát: réges-régen az ősi távol-keleti Kumandra birodalmában békében élt az öt nép, de minden megváltozott, amikor a sötétség erői támadást indítottak. Azóta széthúzás és ellenségeskedés uralkodik a környéken, amit Raya nem néz tovább tétlenül, ezért elindul felkeresni Sisut, az utolsó élő sárkányt, aki a legendák szerint mágikus erejével visszaállíthatja a békét a birodalomban.

Az Avatár – Aang legendáját és a Mulant idéző moziba a Jégvarázs és a Hős6os alkotói is besegítenek, ami már önmagában nem egy rossz ajánlólevél.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...