Premierdátumot kapott a Ratchet & Clank: Rift Apart

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Vége a találgatásoknak, az Insomniac egy friss trailer keretei között hivatalosan is megerősítette, hogy idén júniusban érkezik a PlayStation 5-exkluzív Ratchet & Clank: Rift Apart.

A múltkori CES 2021 alkalmából már belengetett pár megjelenési dátumot a Sony, viszont a Ratchet & Clank: Rift Apart esetében csak annyi információt kaptunk, hogy valamikor az idén érkezhet a játék. Nemrég ezt az időintervallumot leszűkítette az Insomniac: a hivatalos premier június 11-re esett végül.

A platformlista azonban változatlan maradt; a Ratchet & Clank: Rift Apart továbbra is kizárólag PlayStation 5-re lesz elérhető, így remélhetőleg a Sonynak sikerül majd júniusig feltölteni a készleteket, hogy ne csak az a pár ember élvezhesse a játékot, akiknek sikerült a nyerészkedőket beelőzve vásárolni egy PS5-öt.

10.
10.
KopyAti
9.
9.
Marcus88
#8: Hát igen nem a mi MO-i pénztárcánkhoz van ez igazitva,egy külföldinek,ahol jobbak a fizetések ez meg sem kottyan!De szerencsére az ország rohamosan fejlődik és folyni fog a lé az emberek zsebébe!
8.
8.
PS4jacksony
A játék árakkal nagyon elrugaszkodott ez a generáció azt meg kell vallani ennyit szerintem egy játékért sem fogok adni .....
6.
6.
ABorealis27
#5: A két említett játék az Aqua.hu-n annyi, az nem elég nagy üzlet :O? Azért hülyét ne játsszunk már.
Digitálist nem nézem, nem úgy szoktam venni őket, de igazad van, úgy drága.
5.
5.
Windrider
#4: Hát akkor nézz fel a PS Store-ra, ott van feketén-fehéren. Standard Edition: 27,490 ft / Digital deluxe edition: 31,190 ft, valamint az angol ára is 70 font!
Az általad említett játékok is a nagyobb üzletekből (konzolvilág/konzolstudio) inkább 26-27ezer. Szóval ez van, ezek mostmár az új árak, nincs mit tenni.
4.
4.
ABorealis27
Még mindig nem tudjátok használni az árukeresőt? Illene.
Szó nincs 30 ezerről. A megjelenése óta a Demon's Souls és a Spider Man Ultimate Edition (alap + Miles Morales) is folyamatosan 23 ezer körül mozog, a Sackboy pedig 20 ezer kb. Nem kevés így sem, de nem 30000...
3.
3.
Darksiders84
Eddig jó volt a Ps4-es verzió normal áron ingyenes Ps5 fríssitéssel , de ami már csak Ps5-re jön nagyon meggondolandó 30 ezerért hiába szép és jó. Én is várom , de még majd eldöl használtan vagy megjelenéskor.
2.
2.
Gykrizsi
Ez a játék az egyik ami nagyon érdekel, de gondolom ez is 30.000 lesz, annyit meg nem adok rá. Szerintem én várok egy PS5 Slimet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...