Jack Black lesz Claptrap a Borderlands-filmben

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Folyamatosan csepegteti a Lionsgate a Borderlands-film színészgárdájának neveit, most éppen azt tudtuk meg, hogy a rajongók kedvencét, Claptrapet Jack Black szólaltatja majd meg.

Újabb névre derült fény a Borderlands-film kapcsán, a Lionsgate bejelentése szerint ugyanis Jack Black szólaltatja majd meg Claptrapet, a nagydumás robotot. Túl sok részletet nem tudtunk meg ezenkívül, a rendező Eli Roth azonban elmondta, nagyon izgatott a hír kapcsán, "Claptrap ugyanis a legviccesebb karakter a játékban, Jack pedig tökéletes választás az ő eljátszására".

A Borderlands-film forgatása Budapesten lesz, a forgatókönyvet a Csernobil és a készülőfélben lévő The Last of Us-sorozat mögött álló Craig Mazin írja. A színészgárda kapcsán korábban három nevet hallottunk, Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Roland) és Jamie Lee Curtis (Tannis) is szerepet kapott az adaptációban.

3.
3.
silkgoat
Most jöhetnek a majmok, hogy de JB nem elég kockás és sárga, fos az egész, temessük és megsenézem csakazérse :)
2.
2.
wolfwarrior
Én bírom Jack Black-et, de az eredeti Clap Trappet még jobban, azt a szerencsétlen takarítót aki tudtom szerint nem is fizettek a szinkronért.. David Eddings
1.
1.
TheButcher_HUN
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...