Elnyerte a sajtó tetszését a The Medium

Legalábbis erről tanúskodik a Bloober Team legújabb horrorjátékhoz, a The Mediumhoz nemrég kiadott dicsekvős előzetes, amiben a hangulatos képsorok és zene mellé a külföldi újságírók véleményét ollózták össze.

Remekül debütált a The Medium, ami pár nap alatt vissza is hozta az árát, és hogy tovább ünnepeljék a sikert a készítők, most egy rövid trailert is megosztottak velünk, amiben a külföldi sajtó véleménye olvasható a horrorkalandról:

A sok dicséret ellenére nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a játék PC-s verziója teljesítmény szempontjából nem túl rózsás jelenleg, és sajnos ezen a legutóbbi patch sem segített sokat.

A Digital Foundry PC-s nagykövete, Alex Battaglia alaposan a dolgok mélyére ásott, és a mérései nem sikerültek kifejezetten biztatóra. Jelenleg még egy GeForce RTX 3090-es videokártyával és i9-10900K-s processzorral a gépünkben is trükközni kell, hogy 4K-s felbontás mellett stabil 60 fps-t kapjunk, és még így sem vagyunk biztonságban a frametime-problémák kapcsán, amire egyelőre az egyetlen megoldás az, ha az NVIDIA-beállításoknál 30 képkockára zároljuk a képfrissítést.

A fejlesztők persze már nagyban dolgoznak a javításokon, épp a minap érkezett meg a játékhoz az 1.1-es patch.

12 komment - szólj hozzá!