Elnyerte a sajtó tetszését a The Medium

Legalábbis erről tanúskodik a Bloober Team legújabb horrorjátékhoz, a The Mediumhoz nemrég kiadott dicsekvős előzetes, amiben a hangulatos képsorok és zene mellé a külföldi újságírók véleményét ollózták össze.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#12
Silent Hill másolat a gagyibb változatból.
#10
#7: ?
#9
#1: A története zseniális volt, kár, hogy mint játék, már több zsebből is vérzett:
https://www.adventuregames.hu/cikkek/the-medium
#7
#5: Have you tried turning it off and on again, Bother?
#6
#2: Sztem ettől sokkal nagyobb baj, h egy nyamvadt szerkesztés gombért könyörgünk már évek óta, be is lett ígérve nem egyszer, de erős a gyanúm, h ezt a funkciót akk fogjuk megkapni, mikor bejelentik a Half Life 3-at.
#5
#2: Tudod vannak, akik nem csüngnek fent az oldalon egész nap és van h lemaradnak egy két hírről. Ezek a kis linkek nekik lehetnek talán hasznosak. Nekem is sokszor megkönnyítette már a dolgom, ha például volt olyan hír amiről lemaradtam, vagy a kommentekre voltam kíváncsi a cikk alatt. Plusz nem kell kikeresned az adott hírt egy nagy halmazból, hanem a játékkal kapcsolatos főbb infókat megkapod egy cikkben beágyazva.
#4
#3: Ja bocs, nem ide.
#3
Ma kötötték be az internetet.
#1
Tényleg jó játék lett! Végig lekötött a sztori jó volt a körítés rendben volt a helyszínekkel, kicsit a kalandjáték elmeket jobban megbolondítottam volna, hogy nehezebb legyen a játék, de összességében egy tényleg átlag feletti játékról beszélhetünk.