Egyelőre nincs tervben a Halo Wars 3

Hamarosan négyéves lesz a Halo Wars 2, azonban az évfordulóra sajnos nem készülnek semmiféle bejelentenivalóval a fejlesztők, így aki egy folytatásban, vagy egy esetleges steames kiadásban reménykedett, az most csalódott marad.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#8
#7: Hagyjuk már ezt, uncsi. Aki valóban “új” valahol, nem ír 50 kommentet mindenhova 2 nap alatt úgy hogy nagyrészt másokat oszt “kultúr” stílusban....
#6
#5: Engem meg nem érdekel hogy szerinted mi “vinnyogás”. Imádom hogy megint egy 2 napos reg ( “valakinek” a franc tudja hanyadik ) aki már megint osztja az észt és “beszól”, mert az olyan menő.

Amúgy meg akkora felhajtást csinált maga az MS az egér és billentyűzet támogatásnál ( még külön “hivatalos” egér + bill is jött ) , szerintem igenis egy saját cim támogathatná , főleg ha még “illik” is a stílushoz....
#4
#3: ez a jatek kontrolerrel pont olyan gyorsan iranyithato mint eger billentyuzettel
#3
Nekem nagyon hiányzik hogy nincs egér + billentyűzet support box-on. Pont egy belsős címnél.
#2
#1: Egyetértek én is nagyon szeretem mind a két részét. Egy 3. rész pedig még ütősebb lehetne mert kihasználhatnák a series x erejét szóval egy nagyon durva látvánnyal és sok egységgel megpakolt játék szerintem jó húzócím is lehetne.
#1
Imadom en a masodik reszet, szerintem profin meg van csinalva, egyszeru es latvanyos, fasza csatakat lehet nyomatni multiban.