Tíz percig mozog a felújított NieR Replicant

A Square Enix felújítja a NieR Replicantot, a megjelenésig pedig két hónap van már csak hátra. Most egy tízperces gameplayen leshetjük meg az új változatot, amin a főhős és Kainé a sivatagos Facade királyságban kalandozik.

A Square Enix majdnem egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy a Toylogic segítségével felmelegíti a 2010-es NieR Replicantot. A hivatalosan NieR Replicant ver.1.22474487139… címre keresztelt változat nem teljes értékű remaster lesz, hanem afféle felújított kiadás, ami újrakevert zenét és egy új karaktert is tartalmaz, valamint néhány elemet átvesz a NieR: Automatából, például a Weapon Story rendszert is.

A felújított változatba most egy tízperces gameplayen tekinthetünk be, aminek hála már az is biztos, hogy nemcsak japánul, de angolul is újravett szinkront kapunk, amihez Laura Bailey és Liam O'Brien már biztosan visszatér. A felújított dallamokba is belehallgathatunk, ezekből három felvételt is kaptunk – ezeket a White Snow Edition vásárlásakor külön zenei lemezen is beszerezhetjük.


A felújított NieR Replicant április 23-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

6 komment - szólj hozzá!