Yonder: The Cloud Catcher Chronicles - PS5-ön is

  • Írta: gorien
  • 2021. február 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Legend of Zelda-sorozatból sokat merítő Yonder: The Cloud Catcher Chronicles hamarosan a Sony újgenerációs konzoljára is megjelenik, de a switchesek is kapnak egy felfejlesztett változatot.

A Merge Games és a Prideful Sloth 2017-ben dobta piacra a The Legend of Zelda- és a Harvest Moon-játékokból merítő Yonder: The Cloud Catcher Chroniclest. Az eredetileg PC-re és PlayStation 4-re megjelent játék később Xbox One-ra és Nintendo Switchre is eltalált, most pedig a Sony újgenerációs konzolján is tiszteletét teszi, 4K felbontású, 60 fps-sel futó változatban, DualSense-támogatással.

A Yonder egy bájos játék, amiben Gemea szigetét kell felfedeznünk és megtisztítanunk, hogy visszanyerje eredeti, szépséges formáját. Harccal nem kell számolnunk, de tennivalónk így is van bőven, sokféle mesterséget kitanulhatunk, földet művelhetünk, vagy csak csodálhatjuk a folyton változó világot.

A Yonder: The Cloud Catcher Chronicles – Enhanched Edition megjelenése májusban várható. Megvehető lesz külön, vagy a Signature Edition részeként is, ami ráadásul Nintendo Switchre is ellátogat majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...