Brit toplista: Mario és Bowser letarolt mindenkit

Aratnak mostanában a Nintendo Switch játékai az Egyesült Királyságban, így nem meglepetés, hogy a Super Mario 3D World + Bowser's Fury az első helyen kötött ki. Az már jóval érdekesebb, hogy a játék jócskán túlszárnyalta az eredeti premierjét is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
#9: Kár itt minózáskodni amikor első nap “idehánysz” meg “vinnyogsz” kommentekkel inditottál mint “új” ( sicc! ) reg....le köll nyelni a varangyot.
#8
#7: Mármint "nem én vagyok az első"?
#7
#5: Lehetsz akkora magyar, amekkora akarsz, egy full paraszt vagy és én vagyok az első, aki szól, hogy nem látlak szívesen.
#4
#2: Elvileg egy jól sikerült BotW2 és egy újabb gép is tervben van, szóval én nem adtam fel a reményt. Amúgy + mindezek mellett tanusíthatom, hogy jók a Wii U játékok és ezt igazolja is, hogy a nagyobb darabszámban eladott Switch játékosai is kajálják. Mondjuk a SM 3D Worldöt elkúrták, mert hiába fut gyorsabban a karakter, ugyan az a 720p a grafika, de Switch-en anomáliák és mozgó textúrák vannak a háttérben, miközben a Wii U verziót elindítva nincs ilyen és az van az elejére kiírva, hogy Nintendo Ⓒ 2013... A Bowser's Fury pedig nice addon a mindig jól teljesítő Mario Team-től, de romokban van a felbontás és nem egy remaster addonként szeretném látni, hogy újra 3D-ben és hozzáadásként open world stílusban vág neki Mario a klasszikus értelemben vett élményeinek, hanem inkább egy full release képében valami jobb gépre, mint a Switch.
#3
#2: N-nek nem szokása félkész bugokkal teli exkluzívokat kidobálni, mint az S-nek így sokkal tovább tart míg 1-1 játék elkészül.
Meg ha a kész produktum nem éri el a megfelelő minőséget akkor is kukában végzi, mint a Metroid Prime 4.
#2
Semmi bajom az N -el, nekem is van Switchem. De nekem egyre jobban szemet szúr hogy szinte a Wii U port állományból él a gép...ideje lenne nekik valami nagyobb újdonságot villantaniuk ami a belsős Exc. játékaikat illeti.