Világokat pusztít a Valheim egyik bugja

  • Írta: szlav
  • 2021. február 15.
  • Hír
Link másolása
Óriási sikernek örvend az Iron Gate korai hozzáférésben elérhető vikinges túlélőjátéka, de a továbbra is fejlesztés alatt álló játéknak megvannak a maga problémái. Az egyik bug például teljes világokat tehet használhatatlanná.

Az elmúlt néhány hét legnagyobb új slágere, a Valheim őrületes lendülettel indult el a Steam Early Access programjában. A meglepően tartalmas és nem kevésbé kegyetlen túlélőjáték a napokban a második legnépszerűbb cím volt a Valve platformján - csupán a Counter-Strike: Global Offensive tudta legyőzni a vikingeket az aktív játékosok terén.

De sajnos, mint minden korai hozzáférésű programnak, a Valheimnak is megvannak a maga gyermekbetegségei, ezek közül pedig az egyik különösen frusztráló. Létezik ugyanis egy "gonosz világpusztító bug", amely teljes világokat tesz használhatatlanná - mivel a játék egyik legfőbb eleme a lassú felfedezés, a bázisépítés és a fokozatos fejlődés, egy teljes világ eltűnése szörnyen irritáló tud lenni.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi okozza ezt a hibát, de sokan arra gyanakszanak, hogy a játék nem megfelelő bezárása (vagyis az Alt+F4) felelős a világok korrupttá válásáért. Ha tehát a közeljövőben ti a Valheimmal töltenétek a szabadidőtöket, akkor hallgassatok az Iron Gate CEO-jára, és készítsetek biztonsági mentést a világaitokról!

5.
5.
Stranger
#1: Sok mindent megpróbálnak felkapni, mégsem terjed el
4.
4.
crytek
Már 2 millió felett..
3.
3.
Ganzer
Nem nézek streameket, de kipróbáltam ezt a Valheimot, durván berántott.
2.
2.
#1: Pl a Rust esetében iszonyatosan megtérült, hogy felvettek streamereket, akik tolják a játékot, mert komolyan felmentek az eladások emiatt. A Steam-en kapható 50.000+ db játékból most is a második legkelendőbb a Rust. Nyilván próbálják majd mások is ezt a lépést sokan utánozni. Minden esetre ez a Valheim kb két hete jelent csak meg és benne van a steam top10 legtöbben egyszerre játszó játékosok listájában 364 ezer fővel. Ez még szerintem nőni fog. Ja, hogy streamelik-e? Biztos. De én nem nézek semmilyen streamet, nem tudom, hogy a streamerek miatt sikeres-e.

(Hint: szerintem nem)
1.
1.
markoci555
ezt is valami streamer kapta fel?
a steam early acces tele van open world survival játékokkal, legtöbb elhal félúton - azért tudom mert felfedezős listán be szoktam követni ezeket, hátha lesz belőle valami

ha önállóan érte el mert olyan rohadt jó, akkor gratula, majd biztos teszek vele egy próbát ha kijön normálisan, de nem hiszem hogy egy kis early aces cucc top3-ba csak így felröppenne.

aki meg legnépszerűbbként hivatkozva rá clickbait címet ad egy hírben az meg szerintem rohadjon el khm esport1 khmm
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...