Világokat pusztít a Valheim egyik bugja

Óriási sikernek örvend az Iron Gate korai hozzáférésben elérhető vikinges túlélőjátéka, de a továbbra is fejlesztés alatt álló játéknak megvannak a maga problémái. Az egyik bug például teljes világokat tehet használhatatlanná.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
#1: Sok mindent megpróbálnak felkapni, mégsem terjed el
#4
Már 2 millió felett..
#3
Nem nézek streameket, de kipróbáltam ezt a Valheimot, durván berántott.
#2
#1: Pl a Rust esetében iszonyatosan megtérült, hogy felvettek streamereket, akik tolják a játékot, mert komolyan felmentek az eladások emiatt. A Steam-en kapható 50.000+ db játékból most is a második legkelendőbb a Rust. Nyilván próbálják majd mások is ezt a lépést sokan utánozni. Minden esetre ez a Valheim kb két hete jelent csak meg és benne van a steam top10 legtöbben egyszerre játszó játékosok listájában 364 ezer fővel. Ez még szerintem nőni fog. Ja, hogy streamelik-e? Biztos. De én nem nézek semmilyen streamet, nem tudom, hogy a streamerek miatt sikeres-e.

(Hint: szerintem nem)
#1
ezt is valami streamer kapta fel?
a steam early acces tele van open world survival játékokkal, legtöbb elhal félúton - azért tudom mert felfedezős listán be szoktam követni ezeket, hátha lesz belőle valami

ha önállóan érte el mert olyan rohadt jó, akkor gratula, majd biztos teszek vele egy próbát ha kijön normálisan, de nem hiszem hogy egy kis early aces cucc top3-ba csak így felröppenne.

aki meg legnépszerűbbként hivatkozva rá clickbait címet ad egy hírben az meg szerintem rohadjon el khm esport1 khmm