Új Ratchet & Clank-animációs film érkezett

  • Írta: szlav
  • 2021. február 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Bármiféle előzetes bejelentés nélkül, gyakorlatilag a derült égből érkezett a Ratchet & Clank: Life of Pie. Az abszolút hivatalos, licencelt animációs film a játékoktól teljesen független sztorit mesél el.

A 2016-os Ratchet & Clank mellé a Mainframe stúdiója egy teljes értékű mesefilmet is készített. Habár ezt a történetet jól ismerjük, arra mi sem számítottuk, hogy a filmanimációs stúdió egy másik produkcióval is készült: ez nem más, mint a Ratchet & Clank: Life of Pie, amely bármiféle előzetes fanfár nélkül landolt a napokban a kanadai Crave online könyvtárában.

A 23 perces rövidfilm a jól ismert címszereplő páros legújabb kalandját meséli el. A Lombax és a robot éppen egy űrbéli pizzakitérőt tesz, amikor is a gonosz Dr. Nefarious előrukkol a legújabb találmányával: egy intergalaktikus portálokat nyitó szerkezettel, amivel leigázhatja az egész univerzumot. Természetesen ismét a hőseinkre hárul a feladat, hogy megakadályozzák mindezt, mielőtt kihűl a pizza.

A portálok hallatán mi is egyből felkaptuk a fejünket, az igazság azonban az, hogy a Ratchet & Clank: Life of Pie nem kapcsolódik az idén érkező Ratchet & Clank: Rift Aparthoz és általánosságban a videojátékok kánonjához sem - ezt egyenesen a Sony erősítette meg az IGN kérdésére válaszolva.

2.
2.
llevvi
Itt is meg tudod nézni: https://youtu.be/6VOPjf6XPGs
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...