Márciusban érkezik a Project CARS GO

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Már nem kell sokat várni a Project CARS-sorozat mobilos vadhajtására: a Slightly Mad Studios március végére ígéri a premiert, a játékot pedig már elő is lehet rendelni az alkalmazásboltokban.

A Project CARS GO még 2018-ban mutatkozott be, és bár azóta ritkán került rivaldafénybe, a  Slightly Mad Studios és a Gamevil közös projektje szép csendben elkészült, hamarosan pedig a megjelenésére is sor kerül.

Az androidos és iOS-es eszközökre fejlesztett mobilos vadhajtás március 23-án mutatkozik be a készítők bejelentése szerint, ha pedig szeretnénk, már "elő is rendelhetjük" az alkalmazásboltokban, amiért cserébe 100 egység játékbeli pénzt kapunk majd a letöltést követően.

Kérdés persze, hogy a Project CARS-rajongók mennyire találják meg a számításukat a mellékággal: noha a Project CARS GO a mobileszközökhöz képest látványos grafikát, valódi versenyhelyszínekről mintázott pályákat és testreszabható járgányokat hoz magával, az anyag abszolút casual játékélményt ígér, amit akár "egyérintéses" módon is irányíthatunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...