Márciusban érkezik a Project CARS GO

Már nem kell sokat várni a Project CARS-sorozat mobilos vadhajtására: a Slightly Mad Studios március végére ígéri a premiert, a játékot pedig már elő is lehet rendelni az alkalmazásboltokban.

A Project CARS GO még 2018-ban mutatkozott be, és bár azóta ritkán került rivaldafénybe, a  Slightly Mad Studios és a Gamevil közös projektje szép csendben elkészült, hamarosan pedig a megjelenésére is sor kerül.

Az androidos és iOS-es eszközökre fejlesztett mobilos vadhajtás március 23-án mutatkozik be a készítők bejelentése szerint, ha pedig szeretnénk, már "elő is rendelhetjük" az alkalmazásboltokban, amiért cserébe 100 egység játékbeli pénzt kapunk majd a letöltést követően.

Kérdés persze, hogy a Project CARS-rajongók mennyire találják meg a számításukat a mellékággal: noha a Project CARS GO a mobileszközökhöz képest látványos grafikát, valódi versenyhelyszínekről mintázott pályákat és testreszabható járgányokat hoz magával, az anyag abszolút casual játékélményt ígér, amit akár "egyérintéses" módon is irányíthatunk majd.

0 komment - szólj hozzá!