Száznál is több játék jön idén a Stadiára

Noha a Stadiának továbbra sem gördül simán a szekere, a Google-nél nem tettek le a szolgáltatás kínálatának bővítéséről. 2021 során száznál is több játékot várhatunk, és azt is bejelentették, melyik kilenc jön legközelebb.
  • Írta: gorien

Kommentek

#8
#4: Ugyan már, engem nem érdekel hogy Te vagy a barátaid használják ezt vagy sem ( én sem fogom ) de az hogy “bezár” - ahogy a többiek is mondták - az összes többire igaz. Egy Sega-ról se gondolta senki anno hogy belebukik a konzol bizniszbe, ez megtörténhet a Sony-val is, az MS meg dönthet úgy hogy elengedi ( ilyet is láttunk már tőlük is ) Epic, Steam is bezárhat, elég pár hibás döntés. És akkor azok a cuccok is mennek a levesbe... ez ilyen. Láttunk már nagy “megingathatatlan” cégeket eltűnni. ( Nokia, Sun, Blackberry, és sorolhatnám.... ) szóval garancia máshol sincs. Az a kifogás meg hogy egy game streaming-nél stabil gyors net kell , hát elég nevetséges. Mégis, enélkül hogy gondolnád a dolgot ?
#7
YanezModerátor
#6: Pontosan!
#6
#5: Pont ez az. Az addig még oké, hogy a Google kihúzhatja mögüle a dugót, ha nem jön be, mint pár másik esetben, de nem eszik olyan forrón ezt a kását. Ha a G szerez párszázezer előfizetőt, fizetteti velük a játékokat és 3 év múlva kihúzzák a dugót, azt szerintem abban a formában nem ússzák meg, vagy pedig senki nem vesz utána tölük never ever semmit. A másik meg ez, hogy a Steam, az Epic, vagy pl a GoG is (ugye) mehet kvázi bármikor a levesbe és akkor nem három szem játékod röppen el. Még semmi birodalom nem volt örök.

Kiderül három év múlva, hogy Gabe 23 évvel az előtt olyat írt a Steam fórumra, ami a jövőben bánthat valami csoportot, meghurcolnak mindenkit és báj-báj nem csak a Half Life 3, hanem a 2 is :)
#5
YanezModerátor
#4: Mert mások nem dobhatják be a törölközőt?
#3
#2: Én meg még mindig azt mondom hogy azoknál akiknek nagy játékgyüjteménye van máshol ez valóban nem a legjobb alternatíva, de akinek nincs, annak kb. ugyanaz mintha mondjuk az egyik konzolon kezdene vásárolgatni. Ha később vált, máshol se kapja meg azt amit ott megvett. Ez is egy külön platform. Az Nvidia pl. streaming szolgálatást akar eladni ( nem arra megy hogy nála vedd a játékokat ) a Google meg platformot épít. Hogy sikeres lesz vagy sem, majd kiderül de semmiképp se azokat célozza akiknek van 1000 játéka Steam-en , kár is ezzel hasonlítani.
#2
Ez a cucc már akkor halálra volt ítélve mikor megszületett az ötlet. Gyakorlatilag az Xcloud mellett semmi esélye sincs