Közel 50 perces Nintendo Direct érkezik ma

Jó ideje csendben csücsül a Nintendo a jövővel kapcsolatos tervein, de szerencsére ennek hamarosan vége, ugyanis ma este egy maratoni hosszúságú, nagyjából 50 perces Nintendo Directtel jelentkezik majd a cég.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#15
Akkor Július 16. Zelda Skyward Sword HD + Joycon kombó :D
Többi számomra mehh.
#14
#10: Nekem a BotW volt az első Zelda, szóval nekem jöhet bármi :)
#12
#10: 25 éves a Pokémon, tuti megszedik magukat vmi gyűjteménnyel/remake-kel.
#11
#8: Ezt a gyerekes graf dolgot a Breath of the Wild idején mondta a Nintendo és ez nekem a mai világban is érv. A Wii U kiadás ebből a szempontból mindegy, az egy adott fix játéknak a HD változata és nyilván nem nyúlnak bele. De a jövőbeli részeknél azt a fajta stilizálást a tapasztalatuknál fogva nem használják, mert nem mindenki fosta le a falat tőle. Persze olyanok, amilyenek, ugyan úgy a BotW is aranyos, meg főleg a Link2021's Awakening... A hasonló című játék egyébként rendesen zseniálisan néz ki.
#9
#1: Youtube thumbnail-en ott írják hogy már meglévő játékokra helyezik a fókuszt az előadáson, tehát magyarán DLC-ket fognak bejelentgetni, habár én is várom, hogy a Zeldáról legyen valami meg egy következő Switch-only Mario Kart is kurvára kellene már.
#7
#4: Azt nem fogják túltolni, mert szerintük is elég sok embert elriasztott a gyerekes grafika. Mondjuk nekem, speciel nincs külön bajom vele.
#6
#3: A megjelenesi datumra gondoltam.
#4
#3: Attól függ melyik Zelda 2-t :D
Egy Wind Waker 2-nek nagyon tudnék örülni.
#2
Metroid Trilogy-t pls!
#1
Szuper, akkor be is jelenthetnék a Zelda 2-t :)