Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Szó szerint nem lassít a Microsoft, ami az Xbox Game Pass februári játékkínálatát illeti, hiszen ezúttal olyan húzócímekkel töltötte meg a szolgáltatását, mint a Wreckfest, vagy a tavaly novemberben debütált DiRT 5.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#17
#6: A Dirt5-től sokat ne várj,én barom megvettem,de bár ne tettem volna.
Nekem ez a játék olyan mint a szimeseknek a PC3. Ami meg szerintem jó csak ocsmány.
:)
#16
#15: :))))
#15
#14: Van költve rá bőven a pc-s hardware árak és a konzol ára meg a 300ft-os game passok árán bőven megfizetem a játékokat is :)
#14
#13: Édes istenem, de megnéznék egy filmet Crytek főszereplésével. Arról szólna, h hogyan spóroljunk milliókat olyan hobbin, amire a büdös életben nem költenénk sosem egy garast sem.
Ezek a filmcímek jutnak hirtelen eszembe:
Legendás fillérek és azok meghágása
A HumbliBundlik ura
Csillogó aprók háborúja
Az elveszett filléresláda fosztogatói
A ravasz, az agy, és a fillért két kézzel b.szó
#13
#12: Ha csak azért lennének kommentek mert olyanokat kellene írni bárkinek ami másokat is érdekel sose lennének kommentek sehol. De ez gondolom nyilvánvaló
#12
#9: Az a probléma, hogy ezt minden poszt alá kiírja és már a kutyát se érdekli..
#11
#7: Szerintem egy szóval se mondta,hogy nincs pénze játékra,csak szimplán sajnálja rá a pénzt.
Én se nagyon szoktam megjelenéskor játékot venni.Általában várok 1-2 évet,amíg lemegy az áruk,vagy bekerülnek game pass-be.Szerintem manapság nem is nagyon szabad megjelenéskor játékot venni,mert a legtöbbnek van valami gyíkja,vagy szimplán 1 évvel megjelenés után érkezik egy GOTY ami jobban megéri.
#10
Sztem is mindenki úgy gyakorolja a saját hobbiját, ahogyan szeretné. Néha én is kibírom, hogy vmi ne első nap legyen meg... Ha meg nem bírom ki, akkor azzal vigasztalom magamat, hogy legalább támogattam a fejlesztőket. Meg ugye egy első napos vétel normál tempójú végigjátszás után általában napok alatt továbbadható nem is annyira nyomott áron.
Talán csak azzal az állítással vitatkoznék, hogy a játékok nem érnek pénzt. Meg az indoklással.
#8
#7: Senki se mondta és senki sem írta soha sehol ,hogy nincs játékra pénzem. Mivel dolgozó ember vagyok és mint minden dolgozó ember pénzt keresek. Szerintem egész jól. Szimplán nekem a játékok nem érnek pénzt mivel látom hogy évek óta ingyen be bírom őket szerezni...Akkor meg minek költsek árjuk? Ha a gépet meg a boxot is be lehetne ingyen megtenném de sajnos nem lehet.
#7
#3: Szóval játékra nincs pénzed de series x-re meg pc-re igen. Aha mesélj még. :D
#6
De durva jó pakk! A Dirt 4-et már rég kiélveztem, most végre jöhet az 5, és a Wreckfest! Múltkor lezúztam az autóm a valóságban, most végre virtuálban is megtehetem.
#5
Érdekes hogy a Pillars pont PC-re nem jön.
#4
#2: Veled mi lenne, ha ilyen helyzetben lennél?
#3
#2: Semmi ,mivel pénzt nem költök játékra nem véletlen nem ps-em van hanem Series X-em meg pc-m.

PS-re eddig megvan a Uncharted 1-2-3 + Journey mert azt ingyen adta a Sony és nem kell hozzájuk semmi előfizetés..majd egyszer ha lesz ps-em ezekkel majd tudok játszani :)
#2
#1: Mi lenne veled ha 80€-ért Sony exkluzív címet kellene(szeretnél) venned? :D
#1
Dirt 5 - királyság csak mert az EA felvásárlás miatt gyanus hogy ezt nem fogják 1 eurokért szórni majd

Wreckfest - királyság mert a thq baszik bundlezni..