Új Xbox headsetet villantott a Microsoft

Az Xbox Series X és S premierjekor ugyan nem érkezett új vezeték nélküli fejhallgató a Microsofttól, márciusban viszont behozzák a lemaradást. Bemutatkozott az új Xbox Wireless Headset.
  • Írta: szlav

Kommentek

#9
#6: Kevertem a goldot a platinummal... de amúgy meg nekem is az összecsukható változat volt meg és ugyan úgy kettétőrt az illesztésnél. Most egy Trustmaster Scuderia fejesem van de annak is már levált a párnája bal oldalt 1 év után... Én legközelebb ha headset-et veszek biztos hogy valami olyat veszek amin minden alkatrészt lehet cserélni, megrendelem, kicserélem és így akár 5-6-7 évig is kihuzza ha nem akarok jobbra váltani.
#7
Nekem volt PS4 fülesem, tök jó volt, kivéve mikor gari után pár héttel eltört ott ahol összehajtható. Nem vittem sehová, nem ültem rá, bár tény hogy a koponyaméretem relatív nagy és feszült rajta kicsit.
#4
#3: Jó neked! 70.000 huf-ért bírjon is ki ennyit... Csak nehogy elhagyd a sticket vagy elásztasd mert soha többé nem fogod használni...
Mondjuk erősen kétlem hogy semmi baja mert a párnák ennyi idő után (minden napi használat) elkezdenek széthullani mert műbőr szarok... és nem egy embernél volt már ugyan ez.
#2
Soha többé nem veszek ilyen űber gagyi headset-eket! Fèl év és széthullik az összes ilyen hulladék füles... Csak is a cserélhető alkatrészes fejesek jöhetnek szóba. Bármi elbaszodik rajta, kicserélem 1 perc alatt és mint ha új lenne. Ezeket meg dugjàk fel oda ahova tudják!
#1
Azért az kicsit amatőr hogy az Xbox.com magyar oldalán ott virít a címoldalon a linkkel hogy “rendeld elő most” ami meg az USA oldalra visz, ahol ugye csak USA címre szállítanak. Na de korán van még.