Találkozik a Blasphemous és a Bloodstained

  • Írta: szlav
  • 2021. február 17.
  • Letöltés
Link másolása
A The Game Kitchen bejelentette, hogy egy nagyszabású crossover keretei közt egybemosódik a Blasphemous és a Bloodstained: Ritual of the Night univerzuma. Az őrült nehézségű platformer egy Boss Rush jáékmódot is kap.

Újabb ingyenes DLC-vel bővül a szemtelenül kíméletlen Blasphemous. Cvstodia keresztény ikonográfiával teleszőtt világa ezúttal a Bloodstained: Ritual of the Night hősnőjét, Miriamet látja vendégül a Strife & Ruin csomag keretei közt.

A Peniten One dolga ezúttal sem lesz egyszerű, hiszen csakis újabb nehéz kihívások árán építhetjük újra a portált, amelyen keresztül Miriam visszatérhet a világába - még szerencse, hogy cserébe kapunk egy-két új képességet!

Az új történetszál mellé kapunk még néhány módosítót, amellyel a játék kinézetét alakíthatjuk át, ha pedig igazán meg szeretnénk ropogtatni a kontrollert, akkor ránk vár majd a Boss Rush Mode is, ahol a korábban legyőzött főellenfeleket szúrhatjuk egymás után kardhegyre.

A Blasphemous: Strife & Ruin holnap, azaz február 18-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

1.
1.
habo
Nagyon hard!
Jó hogy ingyenes :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...