Új játékmódot kap az Assassin's Creed: Valhalla

  • Írta: gorien
  • 2021. február 17.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft számos ingyenes frissítéssel ígérte napirenden tartani az Assassin's Creed: Valhallát, azok egyike futott be. A River Raids nevezetű játékmódban az angol partokat fosztogathatjuk kedvünkre.

Ahogy azt a Season Pass leleplezésekor megígérték, az Assassin's Creed: Valhalla a megjelenés után sem marad új tartalmak nélkül, ezek egy része ráadásul ingyenes lesz. Az egyik ilyen ingyenes frissítésnek jött el az ideje, amely révén már el is érhetjük az új, River Raids névre keresztelt játékmódot.

Ezzel a sokszoros újrajátszásra tervezett móddal kiélhetjük viking ösztöneinket, és nekiállhatunk fosztogatni a brit partok mentén. Bővíthető Jomsviking csapatunk élén és testre szabható hosszúhajónk fedélzetén különleges jutalmakért akaszthatjuk össze a bajszunk az angolokkal, amint a Valhalla első fejezetét teljesítettük.

A szezonbérlet második szakasza márciusban kezdődik majd, ami újabb fesztiválokat hoz településünkre, valamint ismét kapunk egy újabb játékmódot, amely már a harcra koncentrál.

Az Assassin's Creed: Valhalla PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve PlayStation 4-en és 5-ön is játszható.

1.
1.
Darksiders84
Pont ma frissűlt 13 Gb + 11 Gb . Ps5-ön leszedi a Ps4 est is gondolom azért jön duplán , már más játéknál is észrevettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...